VERSIONES DE UBUNTU 4.10 Warty Warthog (20 Oct 2004) - 5.04 Hoary Hedgehog (8 Abr 2005) - 5.10 Breezy Badger (12 Oct 2005) - 6.06 Dapper Drake (1 Jun 2006) - 6.10 Edgy Eft (26 Jun 2006) - 7.04 Feisty Fawn (19 Abr 2007) - 7.10 Gutsy Gibbon (18 Oct 2007) - 8.04 Hardy Heron (27 Abr 2008) - 8.10 Intrepid Ibex (Oct 2008) - 9.04 Jaunty Jackalope (23 Abr 2009) - 9.10 Karmic Koala (29 Oct 2009) - 10.04 LTS Lucid Lynx (29 Abril 2010) - 10.10 Maverick Meerkat (10 Octubre 2010) - 11.04 Natty Narwhal (Abr 28 2011)

Knoda gestionar Base de Datos mdb sqlite3 mysql paradox xbase postgres odbc en Ubuntu GNU/LINUX

Nota actual: (Knoda no se encuentra en los repositorios de Ubuntu 10.10 Maverick como tampoco en versiones posteriores)

Instalación de Knoda en Ubuntu 11.04 Natty

Se requiere instalar este paquete que no se encuentra en los repositorios de Ubuntu 11.04


Encaso de solicitar Pyhton >=2.5 puedes instalar Pyhton 2.6 desde el gestor de Paquetes Synaptic, (Sistemas - Administración).

Instalación de Knoda en Ubuntu 10.10 Maverick y Ubuntu 11.04 Natty

Descarga e instala los siguientes paquetes .deb en el orden descritos:


En Ubuntu 11.04 se requiere primero descargar este paquete e instalarlo.


También debes descargar los siguientes para que puedas gestionar más bases de datos.






Una vez instalado los anteriores tres paquetes en el orden entregado, vamos a instalar los drivers para la administración de las base de datos distintas mysql incluido predetermina mente en la instalación.

Por favor lee la parte de instalación de drivers incluida en esta misma entrada en la parte inferior de esta.

INSTALACIÓN DE KNODA Y SUS DRIVERS

También lee en esta misma entrada en la parte inferior

CREAR UN LANZADOR PARA KNODA


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Instalación de Knoda para versiones de Ubuntu anteriores a Maverick 10.10

En la carrera por aprender y aprender, con el fin de hacer cada día mas cosas en mi sistema operativo "Ubuntu GNU/Linux" desde donde se puede procesar cualquier tipo de archivo que provenga de los populosos sistemas operativos privativos.


Yo creo firmemente que hoy en día no se puede tener excusas para no usar GNU/Linux, ademas de ser un sistema confiable y seguro posee todo para no quedar aislado del resto de las personas que aun siguen usando sistemas privativos "pirateados".


En una ocasión realice un curso de SQL en una Institución de mi país a través de la web donde se emplea método de auto aprendizaje, mi gran reto mas que aprender SQL de lo cual ya tenia conocimiento y practica, fue realizar ese curso en mi ambiente de trabajo con las herramientas propias de GNU/Linux, donde el material del curso se entregó y se exigió entrega de talleres y actividades en formatos propios de sistemas operativos privativos.

Ejemplo: En este curso se entrego Bases de datos .mdb propias de Microsoft Access


En Google para ese tiempo me llevo a varias opciones para leer este tipo de archivos, debido a que los talleres que tenia que entregar debía realizar varias consultas de los datos que dicha base de datos contenía.


La solución que mas se habla es Kexi procedí a instalarla, luego ejecutarla, seleccionaba en la ventana Elegir Proyecto, Importar base de datos existente y continuaba con los pasos restante para la importación, pero al finalizar la aplicación se cierra, eso me desmotivo, trate de encontrar el motivo de esto pues de Kexi se dice claramente que puede abrir este tipo de archivos .mdb, supuse que el formato de la base de datos entregada era superior al que Kexi podía entender y/o algún otro motivo que aun desconozco.


Bueno, para ese tiempo encontré varios gestores de base de datos pero ninguno que me dejara leer/escribir una .mdb, hoy en día la encontré, y puedo decir que es fantástico, donde no solo es capaz de Leer/Escribir .mdb sino, que tiene una gama extensa como.


-mdb -mysql -odbc -paradox -postgres -sqlite -sqlite3 -xbase


Este Gestor de Base de datos maravilloso se llama KNODA como se puede intuir pertenece a KDE pero como es sabido corre perfecto en GNOME.



Como podemos darnos cuenta las fecha de versión de Kexi es más reciente que las de Knoda, también parece que Kexi fuera una versión basada en Knoda pero actual, dedicaré tiempo a investigar más sobre Kexi para encontrar porque se cierra y que tipo de driver maneja, pero hasta el momento tengo claro que Knoda con la instalación y un himpase que tuve por haber borrado distraídamente la dirección del driver, afortunadamente me pasó, pues esto me llevó investigar y así conocer donde se instalan los drivers posibles para manejar cada tipo de Bases de Datos nombradas anteriormente.


Manos a la obra!


INSTALACIÓN DE KNODA Y SUS DRIVERS


Hacemos clic en Sistema - Administración - Gestor de paquetes Synaptic "si aparece la ventana de autenticación digitamos la contraseña de nuestro usuario"


Una vez en el Gestor de paquetes, escribimos en el campo de búsqueda rápida knoda "en caso de no ver dicho campo, maximiza el Gestor de paquetes, cuando la ventana es muy pequeña se oculta"


Hacemos doble clic en el paquete Knoda "marcado para ser instalado"


Luego nos vamos nuevamente al campo de búsqueda rápida y escribimos libhk esto nos muestra todos los drivers que Knoda necesita para gestionar los distintos tipos de Base de Datos, marcamos con doble clic los que deseemos, si algunos de los siguientes nombrados se encuentran en color verde, significa que ya se encuentra instalado.


DRIVERS:


libhk-classes-paradox

libhk-classes-postgres

libhk-classes-odbc

libhk-classes-mysql

libhk-classes-xbase

libhk-classes-sqlite3

libhk-classes-mdb

libhk-classes-sqlite


También te recomiendo que instales el siguiente paquete, para que todas las aplicaciones de KDE que instales y estas tengan traducción al español te salgan en dicho idioma.


Language-pack-kde-es


Búscalo enseguida y marcarlo.


Una vez marcados con doble clic los deseados, finalizamos haciendo clic en el botón Aplicar para dar inicio a la instalación de todo lo señalado "marcado".

CREAR UN LANZADOR PARA KNODA

Finalizada la instalación, podemos crear un Lanzador de Aplicación personalizado, con el fin de ejecutar Knoda, para ello hacemos clic derecho sobre algún Panel en una área libre de icono, ya sea el superior o el inferior y/o alguno extra que hallas creado, "para los novatos Panel, es la barra superior donde se encuentra el Menú principal, el área de notificación... e inferior donde se encuentra: Mostrar escritorio, lista de ventanas, cambiador de áreas de trabajo..."


Del menú contextual escojamos Añadir al Panel, luego doble clic en la primera opción de la lista, Lanzador de aplicaciones personalizado, aparecerá la ventana crear un lanzador, en Nombre: escribimos el nombre de la aplicación Knoda y en Comando escribimos: knoda en minúscula, en comentario podemos escribir algo si lo deseamos, finalizamos con clic en Aceptar. con lo anterior podemos hacer clic en el lanzador creado para ejecutar Knoda.


EN MARCHA KNODA




Seleccionamos el driver que corresponda al tipo de Base de datos que deseamos Abrir / Crear, y finalizamos con clic en Conectar.



Si se trata de abrir una existente del tipo indicado, hacemos clic en el botón indicado en la imagen y/o clic en menú Archivo - Abrir Base de datos local.



Buscamos la Base de datos la señalamos y hacemos clic en el botón Aceptar.


y listo podemos hacer clic en la tabla deseada, y realizar lo de deseamos, también podemos crear/abrir una base de datos del tipo que deseemos, y mantener ambas en ventanas independientes.



Sólo basta con ir al menú Archivo, elegir la primera opción Conectar a: y escoger el tipo de base de datos deseada.


Listo amigos, eso es todo, el resto sale por si sólo, en lo que puede darme cuenta a simple vista y lo estuve buscado en Knoda y no lo encontré es donde escribir SQL, si tiene para hacer vista y consultas, pero a través de un asistente, aunque al terminar de escribir este articulo no tenia muchas horas de usarlo.


También note que el driver mdb de Knoda no permite crear base de datos de este tipo, sólo permite la lectura, si permite crear formularios, informes y módulos en una Base de Datos.


Con el tiempo seguiré comentando al respecto y de nuevas opciones, también espero comentarios de ustedes.


Etiqueta: Abrir base de datos de Microsoft Access .mdb en Ubuntu GNU/Linux



101 comentarios:

  1. Gracias por la aportación, me ha sido de gran ayuda!

    Salu2, crack!

    Ender

    ResponderEliminar
  2. Gracias por la info amigo, estaba buscando info de drivers para sqlite.
    Saludos

    ResponderEliminar
  3. Ok, gracias por comentar Giovanny.

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias por la aportación. Llevaba tiempo buscando un gestor de bases de datos para poder abrir y modificar la que tengo hecha en access. Un saludo

    ResponderEliminar
  5. Hay, he hecho todo lo que dices paso a paso, pero la final no hace nada. Cuando le doy a aceptar la pantalla se queda tal cual y no muestra la ase de datos. Estoy un poco desesperada no consigo abrir una base de datos access, he borrado a windows de mi vida, pero para el curro lo necesito. ¿Puedes ayudarme?

    Muchas gracias por todo

    ResponderEliminar
  6. Ok Puedes agregar aristicol@hotmail.com hablemos por mensajería.

    Te felicito por querer cambiar y ser dueña de tu PC.

    ResponderEliminar
  7. Muchas gracias!! Ya te he escrito

    ResponderEliminar
  8. muchas gracias por el aporte

    me sirve de maravilla, esto esta genial ya tengo como ver mis bases y modificarlas.

    Gracias...

    ResponderEliminar
  9. hola, uso ubuntu 11.04 quando mando instalar aparece uma mensagem: "pacote não contentável" sabes me dizer como posso resolver?

    sds,

    Valderi

    ResponderEliminar
  10. Ok, acabei de atualizar a entrada para 11,04 ubuntu.

    ResponderEliminar
  11. Tudo certo, consegui instalar todos os pacotes no ubuntu 10.10 e no 11.04
    Obrigado pela ajuda e parabéns pelo blog, estarei sempre por aqui, já coloquei em meus favoritos.

    Grande abraço.

    Valderi

    ResponderEliminar
  12. ok, sempre bem-vindo, graças à tecnologia eu posso entender a sua linguagem google, tradutor do Google eu espero que ela faz bem.

    ResponderEliminar
  13. Amigo, consegui instalar o knoda mas ainda tenho algumas dúvidas. Para inserir fórmulas matemáticas em um formulário.
    ex: campo A + campo B (o resultado é mostrado em um outro campo)

    Estou tentando fazer como no ms-access.
    Podes me ajudar?

    Valderi

    ResponderEliminar
  14. Amigo, Knoda no es lo mas actual y practico cuando se trata de remplazar ms-access, el Software sinomimo a ello es LibreOffice Base o OpenOffice Base.

    ResponderEliminar
  15. Gracias por toda la informacion! esta muy clara, me ha ayudado muchísimo :)

    ResponderEliminar
  16. Echa un vistazo a una herramienta gratuita - Valentina Studio. Producto asombroso! OMI es el mejor gestor de SQLite para todas las plataformas. http://www.valentina-db.com/en/valentina-studio-overview

    ResponderEliminar
  17. Després d'estar en relació amb ell durant nou anys , ell va acabar amb mi , em
    va fer tot el possible per portar-ho de tornada , però tot va ser en va , jo volia que ell
    tornar tant per l'amor que sento per ell , li va suplicar amb
    tot , he fet promeses , però ell es va negar . Li vaig explicar el meu problema a
    algú en línia i ella em va suggerir que en comptes s'hauria de posar en contacte amb un encanteri
    llançador que podria ajudar a mi un encanteri per portar de tornada a ell , però jo sóc el tipus
    que mai va creure en l'encanteri , no vaig tenir més remei que intentar-ho, vaig enviar per correu la
    llançador de encanteris , i ell em va dir que no hi havia problema que tot estarà
    bé abans de quatre dies , que el meu ex tornarà a mi abans dels quatre dies ,
    llançar l'encanteri i , sorprenentment , en el segon dia, que va ser al voltant de 16:00 . El meu ex
    em va cridar , jo estava tan sorpresa , li vaig contestar la trucada i l'única cosa que va dir va ser que
    estava tan malament per tot el que va passar , que ell volia que jo tornés
    per a ell , perquè ell m'estima tant . Jo estava tan feliç i em vaig dirigir a ell , que era
    la forma en què vam començar a viure junts i feliços de nou. Des de llavors , he fet
    prometo que ningú que jo conegui que té un problema de relació , jo seria de
    ajudar a aquesta persona per ell o ella en referència a l'única veritable i poderosa
    llançador de encanteris , DR OJEFOR que em va ajudar amb el meu propi problema i que és diferent de
    tots els falsos per aquí . Qualsevol podria necessitar l'ajuda de l'encanteri
    llançador , el seu correu és ( drojeforspellcaster@gmail.com }
    vostè pot email ell si necessita la seva ajuda en la seva relació o
    qualsevol cosa que llançar encanteris per a diferents
    fins, com
    ( 1) Si vostè vol que el seu ex enrere .
    ( 2) si vostè sempre té malsons .
    (3 ) Vols ser promogut a la seva oficina .
    ( 4) Vols dones / homes que corren darrere de vostè .
    ( 5) Si vostè vol un fill .
    (6 ) Vols ser ric .
    ( 7 ) Vostè vol lligar el seu marit / dona sigui
    teva per sempre .
    ( 8) Si vostè necessita l'ajuda financera.
    ( 9 ) L'atenció a base de plantes
    (10) Si vostè pot ser capaç de satisfer la seva dona
    desig sexual a causa
    a menor erraction .
    ( 11 ) si el seu menstruació es neguen a venir
    el dia en què
    suposar o més dels fluxos.
    ( 12 ) si el seu treball es neguen a pagar les seves persones ,
    degut veritat ? .
    ( 13 ) resoldre un problema de la terra i recuperar-la.
    ( 14 ) La seva família Denny vostè de la seva
    no?
    ( 15 ) Que la gent obeeix les meves paraules i fer la meva
    que .
    ( 16 ) Té un baix recompte d'esperma ?
    ( 17 ) Cas resoldre E.T.C

    ResponderEliminar
  18. Com el meu matrimoni trencat restaurada a través de l'ajuda d'encanteri Mèdic Un encanteri veritable taumaturg.
    Jo sóc la senyora Margaret Durr, 38yrs d'edat, el seu passat sis mesos des que vaig trencar amb el meu marit, que omple un formulari de divorci, vam tenir un problema molt gran que estava més enllà del nostre control, hem arribat a descobrir que estava tenint una aventura amb una altra dona, així que es va quedar lluny de mi, perquè jo li vaig preguntar, em va acomiadar, després de molt suplicar i disculpes, es neguen a tornar a mi. He intentat tot el possible per fer-li creure que jo encara l'estimo, però em va dir que tot havia acabat entre nosaltres. així que vaig parlar amb un molt bon amic meu, consell que en el que ha de fer, ella em va dir que l'única manera que puc portar de tornada és visitar un metge encanteri llançador encanteri anomenat des de Nova Àfricai Així que sempre he sentit a parlar, però mai han de creure. així que vaig haver de visitar en realitat el mateix llançador que em va assegurar que vaig a aconseguir el meu marit de tornada després d'una setmana del seu llançament d'encanteris. i ella em va dir que pensava que tot estaria bé, sens dubte una vegada que ella havia acabat amb el seu treball que no sóc el primer a haver ajudat.
    I això és com es lletreja i una setmana després es cola, jo estava tan sorprès de veure al meu ex-marit, que no he vist bé al costat de la casa del meu pare fa sis mesos, i demanar perdó. I aquesta és la forma en què tots dos vivíem una vida feliç de nou fins avui, la nostra relació és ara més forta del que era abans.
    Gràcies a la gran metge Dr. Musa encanteri un home del nostre temps per ajudar-me a portar de tornada al meu ex marit de tornada El seu correu electrònic: Si us plau NOTA 21yrs drmusaspelltemple@gmail.com anteriorment són les persones que van ajudar a resoldre diferents tipus de problemes, si les qüestions el matrimoni, deixa de divorci, la bellesa encanteri, encanteri d'amor, diners encanteri, promoció / protecció encanteri, encanteri de treball, etc. Informar als altres, aquest home és tan amazing..for altres gràcies o invoquen +2349033455855 benefici

    ResponderEliminar
  19. hola
    CALIFORNIA terry'm Jennifer, Quan finalment vaig trobar evidència d'aquest encanteri llançador DR.musa com va ajudar a molta gent aconsegueix els seus amants i llars trencades enrere, em va contactar amb ell a través del seu correu electrònic drmusaspelltemple@gmail.com perquè estava absolutament desesperat per aconseguir el meu marit de tornada. La vida sense el meu marit va ser un desastre per a mi i els meus dos fills. Jo volia un canvi dramàtic i vaig pensar que la màgia podria ser la solució. Després de discutir la resolució amb DR. Muse, que em va donar l'esperança que el meu matrimoni serà restaurat. Em vaig sentir molt segur que el meu marit va a tornar a casa i ho va fer! És molt bo que aquest gran llançador de conjurs han fet per mi, la seva ajuda no té preu! Jo no sé el que hauria fet sense DR. musa, DR. Musa fa la seva feina tan bé que està organitzat i altament funcional, crec que és el millor llançador que puc comptar quan es tracta de qualsevol tipus d'encanteri, que es va quedar sense parla que els seus encanteris funcionaven, Si vostè necessita ajuda, si us plau poseu-vos en contacte amb ell per correu electrònic: drmusaspelltemple@gmail.com, o posar-se en contacte amb ell a través de la seva pàgina web: drmusaspelltemple@gmail.com
    O bé, pot posar-se en contacte amb ell a través del seu telèfon mòbil: +2349033455855 i t'asseguro que les coses van a donar la volta per a vostè ....

    ResponderEliminar
  20. Hola amics,

    Sé que aquest missatge es va trobar en la major sorpresa. No obstant això, jo només
    Vull compartir la meva Testimoney, El meu nom és Frank. Soc de
    Netherland. Un cop vaig ser separat del meu amor fa alguns anys, jo sé com
    se sent i li fa mal separar d'algú a qui estimes. Si de veritat
    estimar-lo i ho volen de tornada a vostè, que va a fer tot el possible per
    tenir-lo de nou a la seva vida de nou, que era el meu cas, m'encanta la meva dona molt
    Així que vaig fer tot el possible per tenir-la de volta i va venir de nou a mi
    i ara estem vivint feliç com mai abans.

    aquesta és la meva història: ... estat vivint a Holanda durant anys now.I Mai
    cregut en tot llançament d'encanteris. i han estat estafats per molts diferents
    people.I perdre l'esperança en them.My ex deixar me.I era devastated.I va perdre el meu job.My
    millor amic va veure la meva difícil situació en la xarxa, i llavors ell em va presentar a DR.
    Oduduwa través dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, em van dir que el seu treball és
    free.Never creia fins que em vaig posar en contacte amb him.He va fer un encanteri per a mi. jo
    recuperar tots els meus diners i el meu ex amant va tornar en menys de 75hrs.I era
    recordat al meu lloc de work.Was fins i tot va promoure immediately.I no podia
    creuen que hi ha un veritable bruixot per aquí que fa només lliure spells.I
    pagat en agraïment després que l'encanteri tenia worked.He no cobra per diners
    de ningú fins que l'encanteri té worked.You tot no han de ser enganyats que
    encanteris no funcionen. DR. Oduduwa treball encanteri molt ràpid i no cobra
    per dinero.Puede només pot pagar els articles que l'encanteri li worked.Try i
    veure què sóc saying.These són les poques coses que fa també

    * HE portar de tornada AMANTS LOST IN 24hrs.

    * ESTÀS SOLA I VOSTÈ ESTÀ BUSCANT el soci adequat?

    * És la seva relació complicada i necessita ajuda?

    * CONTROL REMOT SOBRE ELS AMANTS.

    * TOT TIPUS DE HECHIZO CASTING I TREBALLADOR vudú.

    * GET PASSEIG DE QUALSEVOL BRUIXERIA, la mala sort i malediccions.

    * EXPERT EN LA SANITAT DISTÀNCIA (curar qualsevol tipus de malaltia)

    * CASOS JUDICIALS fins i tot si un és condemnat [SI HI HA UNA PROBABILITAT D'APEL·LACIÓ]

    * ÉS UNA MICA DE COS Jealous amb la seva relació?

    * Està sent la força en un divorci?

    * HE PREVENIR MALA SORT I GELOSIA.

    * ES POT DEIXAR DE ALGÚ interferir amb la seva relació.

    * VOLS TENIR FILLS DEL SEU PROPI

    * VOLS PROPOSTA Matrimoni?

    * ES POT NETEJAR ELS CASAS, PROPIETATS NEGOCIS DE MALA SORT.

    * NECESSITA POTÈNCIA SEXUAL EXCESSIVA I ereccions fortes.

    Es pot arribar a necessitar-en el que alguns o compartir amb amics que tenen similars
    problemes. aquest és el contacte DR.ODUDUWA correu electrònic:
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    contactar amb ell avui i tots els seus problemes s'han acabat.

    TRY I COMPARTIR ELS SEUS TESTIMONIS PER A CADA UN DESPRÉS FUNCIONA, com a mi em
    Estic fent ara, gràcies ... i bona sort.

    ResponderEliminar
  21. El meu noms és Allyson sóc de Texas, EUA .. Estic donant aquest testimoni perquè algú per aquí pot tenir problema similar meu marit no creu que la poligàmia està malament. Ell ha estat veient a una altra noia per prop de quatre mesos. Li vaig dir que ell ha de parar, però diu que està enamorat d'ella. Han parlat sobre estar junts "per sempre" i, finalment, ella anar-se'n a viure amb nosaltres. El meu marit encara m'estima. Lamenta entrar en això en primer lloc, però no està disposat a simplement trencar amb ella. Ell diu que si ho trenquen llavors es faci la teva voluntat malentesos i no perseguiran altra relació, fins i tot amb mi. Així que vaig fer una mica de recerca a internet i també busco ajuda i em vaig trobar amb un testimoni fet per una senyora anomenada Ibolo i em vaig contactar amb el mateix llançador d'encanteris que la va ajudar (theangelsofsolution@gmail.com) i em va dir que tot el que he de fer i després que vaig fer tot el que em va assegurar que tindré la meva ajuda en 3 dies .. Sorprenentment el meu marit va arribar a casa i va estar d'acord en ruptura amb ella, i ell realment va fer tot va ser una sorpresa per a mi després de tot el que va venir a mi de genolls i demanant-me que el perdoni que mai va saber el que va passar en aquell que li va fer pensar en estimar a l'altra senyora. Tot gràcies a la Dra Ogbe jo preguem perquè Déu continuï usarte per ajudar les persones que necessiten la seva ajuda. Els amics no morir en silenci perquè algú com el Dr. Ogbe té una solució a tots els seus problemes .. Ara visc feliç amb la meva família. Poseu-vos en contacte amb ell de nou a través de (theangelsofsolution@gmail.com) ..

    ResponderEliminar
  22. Hola a tots em dic Lewis, gràcies a la gran home de totes les persones que ell és l'home més gran que he vist des que vaig arribar a aquest món estava frustrat però una bon dia que acabo de dir em va deixar anar a la Internet pel que em vaig trobar el bon fer d'aquest gran home les grans Dr. Angeles, així que va contactar amb ell perquè m'ajudi a portar de tornada al meu ex amant i va dir és aquest el problema i em va dir que sí, llavors em va dir a mi mateix que acaba d'alliberar el portarà 3 dies per portar de tornada després que li vaig donar tot el que requereix vaig esperar fins als 3 dies van venir i aquest dia fidel vaig veure algunes trucar a la porta que m'he trobat, el meu ex amant que va començar demanant perdó Així és com jo tinc el meu ex enrere a través dels grans Dr. àngels, et va aconsellar recórrer a ell en qualsevol tipus de problema com:

    1) si vostè vol que el seu ex amant de tornada
    2) que vol ser ric
    3) si vostè sempre té malsons
    4) vol amarrar el seu marit / esposa a ser teva per sempre
    5) Atenció a base d'herbes
    6) L'ajuda financera
    7) que desitja ser promogut a la seva oficina.
    8) has estat estafat i volgut recuperar els diners perduts

    I qualsevol altre problema que enfronten a la vida.
    Poseu-vos en contacte amb Dr Angeles a través de: theangelsofsolution@outlook.com

    ResponderEliminar
  23. Trust me i was lucky to have gotten these details greatogudugu@gmail.com online which belong to a powerful spell caster called Dr.Ogudugu, My relationship was not in good mood because in recent times i kept seeing myself having problems with my lover. Things eventually got out of hand when my lover opened up to me that she has decided to move on because she has some one else in her life and that was how my relationship was broken until i saw this powerful spell caster contact information on the internet and he was able to restore my relationship by getting my lover back to me.

    HELP ME THANK DR.OGUDUGU, HIS TESTED AND TRUSTED SPELL CASTER.

    ResponderEliminar
  24. I am Tanya and i will would love to use this medium to thank and to let the world know there solution home in tense of relationship problems. At first when i read some comment about Dr.Ekpiku on the internet i never believed that this was real but at the same time i decided to give him a trial. I must say that i was surprise that through the help of Dr.Ekpiku that my lover came back to me begging me to accept him back. With this i was convenience that Dr.Ekpiku powers are genie and helpful to humanity. That is the more reason i am going to drop Dr.Ekpiku contact information which are Ekpikuspelltemple@live.com Once again i am very much grateful to Dr.Ekpiku.

    ResponderEliminar
  25. Després d'estar en relació amb la meva amant durant cinc anys, es va trencar amb mi, i jo feia tot el possible per portar-ho de tornada, però tot va ser en va, el volia de tornada tant per l'amor que tinc per ell, li vaig pregar amb tot, vaig fer promeses però es va negar. però un dia li vaig explicar el meu problema a algú en línia i ella va suggerir que en lloc que s'ha de comunicar amb un llançador d'encanteris que podria ajudar a mi un encanteri per portar-ho de tornada, però jo sóc el tipus que mai va creure en l'amor encanteri, no tenia més remei que provar-ho, vaig enviar el llançador d'encanteris, 1 explicar tot a ell, ell va contestar i em van dir que no hi havia problema que tot estarà bé abans que un setmana en què és de 6 a 7 dies, que el meu ex tornarà a mi. M'ha dit tot el que necessito per proporcionar a emetre l'encanteri d'amor en ell, i ho vam fer tot d'acord a les seves instruccions, i, sorprenentment, abans del 4 dies, que va ser al voltant de les 4 am, El meu ex em crida, i jo estava tan sorprès, vaig respondre la trucada i tot el que va dir va ser que estava tan malament per tot el que va passar, que volia que jo tornés a ell, que m'estima tant. Estava tan feliç i que els peus d'un dia per veure entre si, així va ser com vam començar a viure junts i feliços de nou. Des de llavors, he fet la promesa que ningú que jo conegui que tenen un problema de relació, que seria d'ajuda a aquesta persona per ell o ella en referència a l'únic llançador d'encanteris real i poderosa que em va ajudar amb el meu propi problema i que és diferent de tots els falsos per aquí. Qualsevol podria necessitar l'ajuda del llançador de encanteris, el seu correu electrònic: drujiagbeblacktemple@gmail.com se li pot enviar per correu electrònic si necessita la seva ajuda en la seva relació o res, o dir-amb aquest mateix número 2348121047613

    ResponderEliminar
  26. Aquest és el meu testimoni sobre el bon treball d'un home que m'ha ajudat. El meu nom és CAROLINE WAYNE. i estic basat en NEW YORK, EUA. La meva vida ha tornat !!! Després de 8 anys de matrimoni, el meu marit em va deixar amb els nostres tres fills. Em vaig sentir com si la meva vida estigués a punt de finalitzar, i es va enfonsar. Gràcies a un llançador d'encanteri anomenat Dr.Chamberc que vaig conèixer en línia. En un dia fidel, mentre navegava per Internet, buscava un bon llançador d'encanteri que pogués resoldre els meus problemes. Em vaig trobar amb una sèrie de testimonis sobre aquest esgarrifós cargol. Alguns van testificar que va portar el seu ex amant, alguns van declarar que restablia el ventre, alguns van testificar que va poder emetre un encanteri per aturar el divorci i així successivament. Hi va haver un testimoni en particular que vaig veure, es tractava d'una dona anomenada Grace, que va testificar sobre com el Dr.Chamberc va recuperar l'ex amant en menys de 72 hores i al final del seu testimoni va deixar l'adreça de correu electrònic Dr.Chamberc. Després de llegir tot això, vaig decidir donar una oportunitat al Dr.Chamberc.
    Vaig contactar amb ell per correu electrònic i els vaig explicar els meus problemes. En només 3 dies, el meu marit va tornar a mi. Hem resolt els nostres problemes i fins i tot som més feliços que abans.Dr.Chamberc és realment un home amb talent i talent i no deixaré de publicar-lo perquè és un home meravellós ... Si teniu un problema i esteu cercant un missatge real i Genèrie de castells originals per resoldre aquest problema per a vostè. Proveu el gran Dr.Chamberc avui, podria ser la resposta als vostres problemes. Aquest és el seu contacte: chamberc564@yahoo.com
    Gràcies, gran Dr.Chamberc. Poseu-vos en contacte amb ell pel següent:
    (1) Si vols que la teva ex torni.
    (2) si sempre tens somnis dolents.
    (3) Voleu promocionar a la vostra oficina.
    (4) Voleu que les dones / homes s'executin després de tu.
    (5) Si vols un nen.
    (6) [Vull ser ric.
    (7) Voleu lligar al vostre marit / dona per ser el vostre per sempre.
    (8) Si necessiteu ajuda financera.
    (9) Atenció a base d'herbes
    10) Ajuda a la gent de la presó
    (11) Hechizos de casament
    (12) hechizos del miracle
    (13) Bellesa encanteris
    (14) CHARM DE VIDÈNCIA
    (15) Hechizos d'atracció
    (16) Evil Eye Hechizos
    (17) Besant un encanteri
    (18) Elimineu els encanteris de la malaltia
    (19) ELECCIONA GANAR ESPORTOS
    (20) ÈXIT EN ELS EXEMENSOS
    (21) Encant per aconseguir qui t'estima.
    (22) Esclat de negocis.
    (23) Trobeu la seva llarga família perduda.
    aquest és el Dr.Chamberc Correu electrònic: chamberc564@yahoo.com

    ResponderEliminar
  27. Hola, soy Theresa Williams. Después de haber estado en una relación con Anderson durante años, él rompió conmigo, hice todo lo posible por traerlo de vuelta, pero todo fue en vano, lo quería de regreso por el amor que tengo por él. Le supliqué todo, hice promesas pero él se negó. Le expliqué mi problema a mi amiga y ella sugirió que debería contactar a un lanzador de hechizos que podría ayudarme a lanzar un hechizo para devolverlo, pero yo soy del tipo que nunca creyó en el hechizo, no tuve más remedio que intentarlo, Mandé al lanzador de hechizos, y él me dijo que no había ningún problema de que todo estaría bien antes de tres días, que mi ex regresará antes de los tres días, lanzó el hechizo y sorprendentemente en el segundo día, fueron alrededor de las 4 p.m. Mi ex me llamó, estaba tan sorprendido, respondí la llamada y todo lo que dijo fue que lo sentía por todo lo que sucedió que quería que volviera con él, que me ama tanto. Estaba tan feliz y fui a él que así fue como comenzamos a vivir juntos felices otra vez. Desde entonces, hice la promesa de que cualquier persona que conozco tenga un problema de relación, sería de ayuda para esa persona al recomendarlo como el único hechicero real y poderoso que me ayudó con mi propio problema. correo electrónico: {drogunduspellcaster@gmail.com} puede enviarle un correo electrónico si necesita su ayuda en su relación o en cualquier otro caso.

    1) Hechizos de amor
    2) Hechizos perdidos de amor
    3) Hechizos de divorcio
    4) Hechizos de matrimonio
    5) Hechizo de enlace.
    6) Hechizos de ruptura
    7) Desterrar a un amante pasado
    8.) Quieres ser promovido en tu oficina / hechizo de Lotería
    9) quieres satisfacer a tu amante
    Póngase en contacto con este gran hombre si tiene algún problema para una solución duradera
    a través de {drogunduspellcaster@gmail.com}

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El meu nom és Elda Vull donar testimoni sobre el gran encanterí anomenat Dr.Chamberc, el meu marit i estic casat per 5 anys, ara no tenim un fill i el metge ens va dir que no puc donar a llum només perquè el meu cos estava malmès a causa de la prescripció incorrecta de narcòtics, em fa preocupar-me i el meu marit no és feliç, així que el meu marit decideix casar-se amb una altra noia i divorciar-me, estava tan trist que li vaig dir a la meva amiga que em va aconseguir l'adreça de correu electrònic de Dr.Chamberc i jo mai creure en ell tant, tot i que simplement vaig decidir provar-ho i em va dir que m'ajudaria a recuperar el meu marit després de tres dies i em quedaria embarassada. Vaig dubtar que el tercer dia el meu marit tornés a mi i plorava ell, va dir ja no volia un divorci dos mesos després que el metge confirmés que estava embarassada, si teniu cap problema Dr.Chamberc també us pot ajudar, envieu-vos un correu electrònic a chamberc564@yahoo.com

      Eliminar
  28. Si us plau, el meu estimat amic, el meu nom és Mariana Leo de United State. Lamento que llegeixi aquest missatge com aquest, només veig la seva manera d'ajudar a qui necessitarà el tipus d'ajuda que tinc. assegureu-vos de llegir aquest testimoni al final, és una història de la vida, perquè és un testimoni que jo us ho diré a tots. He estat casat durant 3 anys i el quart any del meu matrimoni, una altra dona em va deixar el meu amant i el meu marit em va deixar i els nens i hem patit durant 2 anys fins que vaig conèixer un lloc on un home anomenat sacerdot Dr Chamberc he ajudat a algú i he decidit donar-li un intent d'ajudar-me a portar el meu amant a casa i creure-me que acabo d'enviar la meva foto i les meves dades a ell i al meu marit i després de 2 dies com em va dir, vaig veure un cotxe va entrar a la casa i heus aquí que era el meu marit i ell ha vingut a mi i als meus fills i és per això que estic content de fer que tothom de vosaltres sembli reunir-se amb aquest home perquè puc jurar amb la meva vida que l'home és un un fortificador d'encanteri molt fort i el seu encanteri està molt bé sense cap efecte secundari i si voleu més detalls sobre el capellà Dr Chamberc. Realment sofreixes la teva relació ara mateix? vol la intervenció de l'alt sacerdot Dr. Chamberc en la seva relació per ajudar-vos a reparar la vostra relació? contacti'l avui mateix a través del seu correu electrònic: chamberc564@yahoo.com si teniu algun problema en aquest problema següent
    (1) Si vols que la teva ex torni
    (2) si sempre tens somnis dolents.
    (3) Voleu promocionar a la vostra oficina.
    (4) Si vols un nen.
    (5) Atenció a base d'herbes
    (6) Vol ser ric.
    (7) Voleu vincular el vostre marit / dona per ser el vostre per sempre.
    (8) Si necessiteu ajuda financera.
    (9) Permeti que la gent obeeixi les seves paraules i faci el seu desig
    (10) Resolució de casos de E.T.C
    Posa't en contacte amb ells al teu correu electrònic temple chamberc564@yahoo.com i soluciona tots els teus problemes

    ResponderEliminar
  29. Si us plau, el meu estimat amic, el meu nom és Yanet, vaig a dir-li al món sencer sobre l'ajuda que vaig obtenir del metge del gran sacerdot. Acabo de veure la seva forma d'ajudar qui necessita el tipus d'ajuda que tinc. assegureu-vos de llegir aquest testimoni al final, és una història de la vida, perquè és un testimoni que jo us ho diré a tots. He estat casada durant 3 anys i el quart any del meu matrimoni, una altra dona em va deixar el meu amant i el meu marit em va deixar i els nens i hem patit durant 2 anys fins que vaig conèixer un lloc on un home anomenat sacerdot doctor té va ajudar a algú i vaig decidir provar d'ajudar-me a portar el meu amant a casa i creure-me que acabo d'enviar la meva foto i els meus detalls a ell i al del meu marit i després de 2 dies, com em va dir, vaig veure que un cotxe va sortir a la casa i heus aquí que era el meu marit i m'ha vingut a mi i als meus fills i per això estic content de fer que tothom de tu semblant es reuneixi amb aquest home perquè puc jurar amb la meva vida que l'home és molt un fort encanteró i el seu encanteri funcionen molt bé sense cap efecte secundari i si voleu més detalls sobre el capellà Doctor. Realment patiu la vostra relació ara mateix? vols l'alta mèdica del sacerdot intervenir en la teva relació per ajudar-te a reparar la teva relació? contacti'l avui mateix a través del seu correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com si teniu algun problema en aquest problema següent
    (1) Si vols que la teva ex torni
    (2) si sempre tens somnis dolents.
    (3) Voleu promocionar a la vostra oficina.
    (4) Si vols un nen.
    (5) Atenció a base d'herbes
    (6) Vol ser ric.
    (7) Voleu vincular el vostre marit / dona per ser el vostre per sempre.
    (8) Si necessiteu ajuda financera.
    (9) Permeti que la gent obeeixi les seves paraules i faci el seu desig
    (10) Resolució de casos de E.T.C
    Poseu-vos en contacte amb ell a través del seu correu electrònic i obtingueu tots els vostres problemes resolts correus electrònics spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  30. El meu nom és amant: Get Your Love Again (Ex). els encanteris d'amor perduts, el psicòleg, el curandero d'herbes, van ajudar a la gent a resoldre els matrimonis, les relacions i els problemes d'amor amb el meu fort encanteri. He de dir amb humilitat que tinc una taxa d'èxit molt elevada per a les situacions següents:
    (1) Obteniu l'amant perdut enrere (ex), que falta una vegada
    (2) encanteri de diners
    (3) no vols si la teva parella t'insereix
    (4) Captura el cor del que estimes
    (5) Problemes d'infertilitat
    (6) Interrompre una relació i retornar a la vostra estimada
    (7) Fer l'amor de l'amor entre tu i el que t'agrada i fort i indestructible
    (8) Casar-se i l'amor de la vostra vida
    (9) Com aconseguir i fracassar i vol recuperar els diners perduts.
    (10) Esclat de divorci
    (11) Feu que la vostra empresa floreixi
    (12) (Barbaritat) si esteu buscant un nen
    (13) Vol ser promocionat a la vostra oficina.
    (14) Menja't en un somni
    El correu electrònic del metge només ho contactarà si necessiteu ajuda
    EMAIL spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  31. Em dic Hellen Koger, sóc d'Escòcia, vull compartir notícies sobre la meva vida amb tothom i aquells que necessiten ajuda en la seva vida. He sofert durant sis anys, el meu marit em va deixar i va continuar agafant una altra dona només perquè la seva família no m'estima, i perquè no podia donar-li un bebè em vaig quedar llàgrimes durant 6 anys sofrint perquè després que el meu marit es divorciés, jo estava buscant l'encanteri que em va ajudar a la xarxa Ens vam trobar amb tants mags, tots recaptats diners sense ajudar-me, però el 14 de maig de 2018 vaig veure la contribució d'una dona en línia compartint un bon treball d'un mag titulat Doctor. He de tenir el coratge de contactar amb ell quan em vaig contactar amb ell, que em va dir que el meu problema es va solucionar perquè em vaig contactar amb ell, després que el seu encanteri em va dir que el meu marit tornaria a mi en menys de 24 hores, que sorprenentment va passar Em va dir que el meu marit ens crida a demanar disculpes. Quan em va dir tot, el meu marit em va trucar al telèfon i va començar a demanar-me que el tornés després de 6 anys de divorci. avui comparteixo aquest missatge perquè vull que el món ho conegui i que sigui un bon treball, també estic molt feliç de quedar embarassada ara després d'estar embarassada i per a aquells que necessiteu algun tipus d'ajuda, els problemes amb diners, problema de diners, nom, assessorament, contacte mèdic avui i resoldre el problema aquí estan les seves dades de contacte Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  32. Heu de donar testimoni del que ha fet per a mi aquest boxejador d'encanteri. Mai crec en el càsting fins que tinc la temptació d'intentar-ho. Jo i el meu marit han tingut molts problemes per conviure, no sempre em fa feliç perquè s'ha enamorat d'una altra dama fora del nostre matrimoni. Vaig fer tot el possible per assegurar-me que el meu marit deixés aquesta dona, però com més parlo, més em fa trist, així que el meu matrimoni va caure en el divorci perquè em dóna més atenció. Així que amb tot aquest dolor i ansietat, vaig decidir contactar amb el metge d'aquest metge per veure si podria tornar a treballar entre mi i el meu marit. Aquest cercle d'encanteri El metge em va dir que el meu marit està realment en un gran problema perquè ha estat encantat amb una mica de màgia, per la qual cosa li va dir que tornaria a fer tot com sempre. va avançar i va llançar l'encant per a mi després de 3 dies d'ortografia, el meu marit va canviar completament, es va demanar disculpes per dir com em va tractar a si mateix, realment agraeixo al metge que torni al meu marit, vull que tothom contacti amb ell per aquells que tinguin algun problema amb el problema del matrimoni i els problemes amb la relació que ho solucionarà. La seva adreça de correu electrònic és aquí: spellspecialistcaster937@gmail.com
    1) Si vols que la teva ex torni.
    (2) joc d'amor
    (3) Vol ser ascendit a l'oficina.
    (4) Voleu que les dones / homes s'executin per vosaltres.
    (5) Si vols un nen.
    (6) Vol ser ric o guanyar una loteria.
    (7) Voleu lligar al vostre marit per ser el vostre per sempre.
    (8) Si necessiteu ajuda financera.
    (9) Si no podeu conèixer la vostra parella.
    (10) per aturar el divorci.
    (11) si voleu diferenciar-vos del vostre marit
    (12) si voleu els vostres desitjos.
    (13) L'embaràs encantarà pensar el nen
    (14) Garantia que guanya casos jurídics amb problemes i divorci independentment de l'escena
    (15) Cancel·lar la separació del vostre matrimoni o relació.
    De nou, l'adreça de correu electrònic és spellspecialistcaster937@gmail.com
    Qualsevol cosa que vulgueu, el rebrà d'un metge i poseu-vos en contacte amb ell i li explicarà el problema i es resoldrà.

    ResponderEliminar
  33. Hola, sóc Malan Després d'estar en relació amb John durant anys, em va acabar, ho vaig fer tot per recuperar-lo, però tot va ser en va, ho vaig voler tant, a causa de l'amor que tinc per a ell, li vaig preguntar ell per tot el que vaig fer promeses, però ell es va negar. Vaig explicar el meu problema al meu amic i li va suggerir que preferia contactar amb un martellador que podria ajudar-me a llançar un encanteri per recuperar-lo, però jo sóc del tipus que mai vau pensar en el material de l'encanteri, no vaig tenir més remei que fer-ho amic meu, dóna'm el contacte del metge perquè ella ja torni a aconseguir el seu marit, però per a mi no acostumo a creure en cap casquet d'encanteri, però acabo de provar-ho, em vaig contactar amb el metge a través del seu correu electrònic que el meu l'amic em va donar i el metge em va respondre el segon dia i li vaig explicar l'evething per ell i va consultar al seu déu i vaig seguir tot el que em va demanar que fes i em va dir que no hi havia cap problema que tot estaria bé abans de tres dies que el meu ex tornarà a mi abans de tres dies, va tirar l'encant i sorprenentment en el segon dia, va ser al voltant de les 16:00. El meu ex em va cridar, em va sorprendre molt, vaig respondre a les converses i tot el que va dir era que tenia molt de perdre tot el que volia que tornés a ell, que tant m'estima. Vaig estar tan content i vaig anar a buscar-lo, que va ser com vam començar a convivència una vegada més. Des d'aleshores he promès que algú sap que tinc un problema de relació, seria útil per a la persona remetent-li a l'únic captador d'encanteri real i poderós que em va ajudar amb el meu problema. Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com pot enviar-li si necessita la seva ajuda en la seva relació o en qualsevol altre cas.
    1) Estimen encanteris
    2) va perdre encanteris d'amor
    3) Diverteix els divorcis
    4) Hechizos de connexió
    5) Hechizo vinculant.
    6) Hechizos de ruptura
    7) Bannlys un ex amant
    8.) Voleu promocionar-ho a l'oficina / encanteri de la loteria
    9) vol satisfer al teu amant
    Poseu-vos en contacte amb aquest gran home si teniu algun problema per a una solució sostenible
    a través del seu correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  34. El meu nom és Marry, em deixo i treballo a Canadà.
    M'agradaré que el món sàpiga sobre el gran encanteri que m'ha ajudat amb el meu problema de relació quan el meu marit em va enganyar amb una altra dona i va amenaçar amb tenir un divorci i que també podia custodiar el nostre fill on jo va mirar cap avall, no podia pensar bé, vaig sentir que no em duria la vida fins que vaig compartir els meus problemes amb el meu millor amic i em vaig sentir frustrat, no sabia què fer una altra vegada que informar al meu amic sobre el que estava passant i es va dirigir a l'assassí de l'encanteri que vaig contactar amb el metge per obtenir ajuda després de dos dies, el meu marit de sobte va canviar ara amant, preocupat, sempre preocupant-me. Estic tan plena de castells d'encanteri que he decidit difondre el seu temple fent-ho en un estat similar avui en dia pot obtenir ajuda fàcilment abans que succeeixi alguna cosa dolent amb la seva relació. El poderós encanteri és spellspecialistcaster937@gmail.com, sou lliure per contactar-lo sobre alguna cosa a la vostra vida, he escoltat que també pot fer molt més ... pot resoldre de la següent manera
    1. Conegueu l'amant o torneu a fer
    2. Tir espiritual
    4. Esgarrifança de diners
    5. L'encanteri de la longevitat
    6. Ortografia de la prosperitat
    7. Joc de protecció
    8. Obteniu una ortografia de feina
    9. Esdevenir una ortografia del gestor
    10. Obteniu un préstec enorme sense pagar cap encanteri de tarifes
    11. Obteniu els diners del bluff
    12. L'encanteri infantil
    13. Ortografia de l'embaràs
    14. Ortografia de la llibertat
    15. L'encanteri de l'amor
    16, falta ortografia
    17. Ortografia humana invisible
    18. Èxit o Passió
    19. Esclat de matrimoni
    20. Ortografia rebutjada
    21. Esgarrifós de la popularitat
    22. Matant l'encanteri
    23. Esgarrifós del càncer
    24. Esclat de forces naturals
    25. Esclat de la bogeria
    26. Préstec lliure de préstecs
    27. Període de producció de pel·lícules i pel·lícules
    28. Esclat del VIH / SIDA
    29. Ortografia de la tuberculosi
    30. Perdre el pes i l'ortografia del cos
    31 hechizo de llop
    32 encanteri de bellesa
    si bé els meus amics no amaguessin els vostres sentiments perquè compartir problemes és un problema resoldre, no dubteu a posar-vos en contacte amb el metge, parlar-li i no mentir sobre el vostre problema, contactar-lo a través del seu correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com
    Crec que també us explicareu el vostre propi testimoni tan aviat com ho contacteu.

    ResponderEliminar
  35. Hola sóc Mary Michael, estic aquí a spreed aquesta bona notícia a tot el món en com tenia amor meu marit i tornar. M'estava tornant boig quan el meu amor em va deixar per una altra noia el mes passat, però quan vaig conèixer un amic que em presentes a DrIgbinovia el gran Missatger, narrava el meu problema per DrIgbinovia sobre com el meu marit em va deixar i també com necessitava per aconseguir una feina en una empresa molt gran. Només em va dir que he arribat al lloc correcte eren estaré tenint el meu desig de cor sense cap efecte secundari. Em va dir el que he de fer, després que va ser fet, en els propers dies 2, amor meu em va trucar per telèfon i estava dient trist per a la vida em abans d'ara i també en la setmana que ve un després meu amor em va trucar per ser demanant perdó , Em van cridar per entrevista a la meva empresa desitjat era que havia de treballar com el supervisor. Sóc tan feliç i aclaparat que he de dir això a tot el món com ajudar a Drigbinovia em concedeix el meu desig de cor. Drigbinovia és especialista en tot tipus d'encanteri i màgia. Si necessites qualsevol tipus d'ajuda en contacte amb Drigbinovia a la següent adreça electrònica: doctorigbinovia93@gmail.com

    Gràcies a mi més tard.

    ResponderEliminar
  36. Em dic Gina Acampora, i avui parlo com la persona més feliç del món sencer i he dit que qualsevol acreditat que salvi a la meva família de la meva mala situació que vaig a dir el nom a tot el món i m'agradaria dir que la meva família torni a estar bé perquè necessitava un préstec de 100.000 euros per començar la meva vida. Jo era una mare amb quatre fills i tot el món semblava que em penjava fins que vaig conèixer que Déu va enviar una empresa de préstec que va canviar la meva vida i la meva família, temen a les companyies de Déu, Adrian Bayford, que era un salvador enviat per Déu per salvar a la seva família amb un préstec de 100 mil euros, contacteu amb aquest correu electrònic adribay0008@gmail.com

    ResponderEliminar
  37. Hola

    Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

    ResponderEliminar
  38. El meu nom és Marry, em deixo i treballo a Canadà.
    M'agradaré que el món sàpiga sobre el gran encanteri que m'ha ajudat amb el meu problema de relació quan el meu marit em va enganyar amb una altra dona i va amenaçar amb tenir un divorci i que també podia custodiar el nostre fill on jo va mirar cap avall, no podia pensar bé, vaig sentir que no em duria la vida fins que vaig compartir els meus problemes amb el meu millor amic i em vaig sentir frustrat, no sabia què fer una altra vegada que informar al meu amic sobre el que estava passant i es va dirigir a l'assassí de l'encanteri que vaig contactar amb el metge per obtenir ajuda després de dos dies, el meu marit de sobte va canviar ara amant, preocupat, sempre preocupant-me. Estic tan plena de castells d'encanteri que he decidit difondre el seu temple fent-ho en un estat similar avui en dia pot obtenir ajuda fàcilment abans que succeeixi alguna cosa dolent amb la seva relació. El poderós encanteri és spellspecialistcaster937@gmail.com, sou lliure per contactar-lo sobre alguna cosa a la vostra vida, he escoltat que també pot fer molt més ... pot resoldre de la següent manera
    1. Conegueu l'amant o torneu a fer
    2. Tir espiritual
    4. Esgarrifança de diners
    5. L'encanteri de la longevitat
    6. Ortografia de la prosperitat
    7. Joc de#blgtk08# protecció
    8. Obteniu una ortografia de feina
    9. Esdevenir una ortografia del gestor
    10. Obteniu un préstec enorme sense pagar cap encanteri de tarifes
    11. Obteniu els diners del bluff
    12. L'encanteri infantil
    13. Ortografia de l'embaràs
    14. Ortografia de la llibertat
    15. L'encanteri de l'amor
    16, falta ortografia
    17. Ortografia humana invisible
    18. Èxit o Passió
    19. Esclat de matrimoni
    20. Ortografia rebutjada
    21. Esgarrifós de la popularitat
    22. Matant l'encanteri
    23. Esgarrifós del càncer
    24. Esclat de forces naturals
    25. Esclat de la bogeria
    26. Préstec lliure de préstecs
    27. Període de producció de pel·lícules i pel·lícules
    28. Esclat del VIH / SIDA
    29. Ortografia de la tuberculosi
    30. Perdre el pes i l'ortografia del cos
    31 hechizo de llop
    32 encanteri de bellesa
    si bé els meus amics no amaguessin els vostres sentiments perquè compartir problemes és un problema resoldre, no dubteu a posar-vos en contacte amb el metge, parlar-li i no mentir sobre el vostre problema, contactar-lo a través del seu correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com
    Crec que també us explicareu el vostre propi testimoni tan aviat com ho contacteu.

    ResponderEliminar
  39. És el meu testimoni del bon treball d'un home que m'ha ajudat a la meva dona. El meu nom és JOHN i estic ubicat al Canadà. La meva vida ha tornat !!! Després de 8 anys de matrimoni, la meva dona em va deixar amb els meus tres fills. Vaig sentir que la meva vida arribava a la seva fi i que estava trencant. Gràcies al nom màgic Schamberc, jo estava en línia. Un dia fidel quan estava navegant per internet, buscava un bon problema d'ortografia que podria solucionar els meus problemes. Tinc un parell de comentaris sobre aquest encanteri concret. Alguns van demostrar que estava llançant la seva farina; alguns van reclamar restaurar l'assistent; alguns han demostrat que pot passar la màgia per aturar el xat i aconseguir-ho. El particular testimoni que vaig veure era que era una dona anomenada gelatina, que va demostrar que el Sacerdot retorna al seu ex marit durant menys de 72 hores, i el final del seu testimoni es va dirigir per correu electrònic. Després de llegir tot això, decideixo provar la llum del dia. Comuníquese amb ella per correu electrònic i expliqui el meu problema amb ella. Fa només 3 dies que vaig tornar a mi. Hem resolt els nostres problemes i fins i tot som més feliços que abans. Realment heu de posar una frontissa talentosa i dotada, i ho poso en un home imparable perquè és una persona meravellosa ... Si teniu un problema i esteu buscant un interruptor de correcció assegut i veritable per resoldre aquest problema. Descobreix el gran dia del dia; podria ser la resposta al vostre problema. Aquí teniu la vostra persona de contacte: correu electrònic chamberc564@yahoo.com
    whatapp number +2348032199213

    ResponderEliminar
  40. Necessiteu un préstec urgent per aclarir els seus deutes o necessiteu un préstec de capital per millorar el vostre negoci? Ha estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de crèdits o una hipoteca? No busqueu més com estem aquí per fer que tots els seus problemes financers siguin una cosa del passat.

    Aquesta és una empresa de préstec fàcil. Oferim préstecs als interessats en un tipus d'interès raonable del 2%. La gamma oscil·la entre $ 5,000.00 i un màxim de $ 100,000,000.00 dòlars.

    Els nostres préstecs estan ben assegurats, ja que la màxima seguretat és la nostra prioritat.
    Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: oceanfmortgages@gmail.com
    WhatsApp +2348160600240
    Salutacions
    Max Bent

    ResponderEliminar
  41. Benvolguts buscadors de préstecs

    Tens dificultats financeres? Voleu iniciar el vostre propi negoci? Aquesta empresa de préstecs es va constituir en organitzacions de drets humans a tot el món amb l’únic propòsit d’ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres. Si voleu sol·licitar un préstec, contacteu-nos amb els detalls a continuació per correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

    Nom:
    Import del préstec necessari:
    Durada del préstec:
    Número de mòbil:

    Gràcies i Déu beneeixi
    CONFIANÇA
    Elena

    ResponderEliminar
  42. El meu marit Hasan em va llançar per una altra dona per enganxar durant 3 anys.
    Al principi, no crec que el Dr.Chamberc pugui ajudar-me a guanyar el meu EX HUSBAND d'una altra dona, però perquè encara l'estimo i vull que el meu marit torni a la meva vida ... prova-ho, jo obeeix i segueixi a Dr.Chamberc Guidance i em sorprèn que després de tres dies d’amor i estímul amb les imatges del meu marit i els noms donats a Dr. Temps enmig de la nit. Al matí següent em vaig trobar amb una trucada perduda al meu telèfon, uns quants ous més tard, EX HUSBAND em va cridar per demanar-me que em disculpi i descobreixi tot el que havia fet mal perquè em fes mal. El meu marit va parlar tan bellament que es va penedir. ara el meu marit i jo estem totalment de nou i estem molt contents amb la nostra nova vida de família ... gràcies a Dr.Chamberc per la gran feina que ha fet per mi. Li prometo al Dr.Chamberc que comparteixi l'obra amb el seu bon testimoni per al món després del treball i realment el treball de Love-Spell per al meu bé.
    Quan necessiteu aquesta ajuda i tingueu algú que conegueu o familiars que hi hagi durant una crisi de relació, cal que els informeu si us plau contactant amb el Dr.Chamberc per correu electrònic: chamberc564@yahoo.com
    número de whatapp +2348088777194
    Com recuperar l’amor, si teniu casos com aquests ...
    SENYALS MARINS, DIVORTS DELS MITJANÇOS, CASA DE PASSAT, AMOR DELS MALLES
    El vostre amor necessita molt de temps per decidir?
    T'enamoren els teus trampes?
    El vostre amant encara parla amb l’ex?
    Té un impacte negatiu en el vostre nòvio?
    Els familiars dels vostres éssers estimats que canvien de parer?
    El vostre amant que us evita quan ho necessiteu?
    Encanteri per guanyar la tomba
    Encanteri per guanyar el cupó
    Encanteri per aturar el divorci.
    Encanteri per trobar el veritable amor.
    màgia per salvar el teu matrimoni d’una altra dona.
    Dinar un encanteri per aconseguir rick, fama i fortuna.
    Ritual màgic
    Escriviu venjança per recuperar els diners perduts dels deutors.
    Deletrejar per obtenir un bon treball de pagament.
    contactar amb Dr.Chamberc per correu electrònic: chamberc564@yahoo.com
    número de whatapp +2348088777194

    ResponderEliminar
  43. Hola a tots, espero que tots estiguin bé ??? Els meus noms són la senyora Melissa Nicholas, he vingut de Kansas, fa uns mesos he estat aspirada a una mala situació financera i necessitava un préstec urgent per pagar els meus comptes i recuperar-me els peus financers a causa de la meva situació financera actual. per donar-me un préstec així que em va quedar sense cap altra opció que buscar un préstec sense garantia en línia, en el procés de la meva investigació vaig ser víctima de frau i vaig perdre gairebé 750 dòlars i jo estava en problemes i gairebé em vaig donar les esperances d’obtenir un préstec fins que vaig trobar una entrada en línia. El missatge va ser un testimoni compartit del senyor Frank dels Estats de Charleston que testifica de com va obtenir 50.000 dòlars de Kathy Finance Inc. després de llegir el post que vaig decidir contactar amb Kathy Finance Inc. correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contacte compartit al missatge, la meva sol·licitud de préstec no garantida de 350.000 dòlars va ser aprovada en 72 hores després de la meva sol·licitud i el meu préstec es va pagar al meu compte bancari sense cap omissió.

    Vull expressar la meva profunda gratitud i també assessorar els sol·licitants de préstecs per estar molt atents perquè hi ha molts estafadors per aquí amb l'únic propòsit de defraudar els sol·licitants de préstecs innocents, per tant, vosaltres heu de tenir cura i vigilar per aquells qui necessita un préstec, recomano Kathy Finance Inc, podeu posar-vos en contacte amb l'empresa per correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Gràcies per llegir el meu testimoni, us desitjo molta sort.

    El teu,
    Melissa Nicholas.

    ResponderEliminar
  44. OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR AVUI SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE QUALSEVOL TIPUS.
                      (kelvinloans86@gmail.com)

      Us convidem a aquesta empresa en aquesta empresa. Donem préstec personal
    i préstecs comercials per un tipus d’interès del 2% només, oferim préstecs
    $ 4.000 dòlars a $ 5.000.000 dòlars,
      Si necessiteu un préstec per a la vostra empresa o per pagar els vostres deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec

    FORMULARI D'APLICACIÓ DE PRÉSTEC Emplenar i retornar ARA.

    1. Nom complet: _________________
    2. Número de telèfon: __________________
    3. País: ___________________
    4. Sexe: _____________________
    5. Ocupació: _______________________
    6. Ingressos mensuals: ______________
    7. Import del préstec necessari: ___________
    8. Durada: __________________
    9. Edat: _______________________

    Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic que apareix a continuació: Email: kelvinloans86@gmail.com
    WhatsApp: +2348130283464

    Salutacions,
    Préstecs Kelvin.

    ResponderEliminar
  45. Hallo, ich bin Laura aus Berlin Deutscher, ich habe gerade die Wunder des Dr. Ehimen Liebeszauber erlebt, die im Internet und weltweit verbreitet wurden Liebhaber, und helfen auch Lotterie zu gewinnen. Ich habe mit ihm Kontakt aufgenommen, nachdem ich so viele Zeugnisse von verschiedenen Leuten gelesen hatte, wie er dabei hilft, Ex-Liebhaber zurückzubringen. Ich erzählte ihm von meinem Mann, der mich vor etwa 8 Monaten verlassen hatte, und ging mit allem, was ich hatte, von zu Hause weg Um zu lächeln und Ruhe zu haben, wird er alles in nur 3 Tagen erledigen, und er sagte mir alles, was ich für ihn tun muss, um die Lösung zu finden, dass mein Mann wieder da ist. Wir beten in die Gebete und ich gehorche all seinen Anweisungen, After am zweiten tag rief mich mein mann an, ich war so schockiert, ich wählte den anruf und konnte meinen Ohren nicht trauen, er bat mich wirklich, ihm zu vergeben und versprochen zu machen. Er kam nach hause und holte mir auch einen neues Auto nur für ihn, um seine Liebe zu mir zu beweisen. Ich war so glücklich und rief Dr. Ehimen an und dankte ihm, er sagte mir nur, ich solle die guten Nachrichten auf der ganzen Welt weitergeben Sie suchen nach einer Lösung, um ein Baby oder ein Mädchen zu gewinnen oder ein Gewinnspiel zu gewinnen, wenden Sie sich bitte an Dr. Ehimen.

    ResponderEliminar
  46. COM PUC UN AJUDA DE PRÉSTEC DE TIPUS D'INTERÈS DEL 2%

    No estava segur d’obtenir un prestador de préstec en línia, però quan ja no vaig poder afrontar el meu deute, el meu fill estava al llit d’hospital per a cirurgia que suposava grans diners i també necessitava diners per refinançar i aconseguir una bona llar. busco assistència d’amics i quan no hi hagués més esperança, decideixo anar a Internet per buscar un préstec i trobo MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) amb un 2% de tipus d’interès i s’aplica immediatament amb les meves dades segons les indicacions. En el termini de set dies després de la meva sol·licitud, vaig connectar la meva quantitat del préstec sense càrrecs ocults i podia fer-me càrrec de les factures mèdiques del meu fill, renovar el meu compte de lloguer i pagar el meu deute. Assessoraré a tots els cercadors de préstecs a contactar amb MARK WILLIAMS FUNDS amb (markwilliamstrustfirm@gmail.com) Per a una transacció fàcil i segura

    ResponderEliminar
  47. També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.

    ResponderEliminar
  48. estimada

    Busqueu préstecs comercials, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes
    Préstecs, préstecs per a estudiants, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis

    Capital, etc ... o se li nega un préstec d’un banc o institució financera

    Almenys un motiu, esteu en la posició correcta

    Pagueu la vostra solució de crèdit.

    Sóc un prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.

    Tipus d'interès baixos i preus assequibles

    Taxa del 2%

    Contacti amb nosaltres per fer un seguiment de les operacions de crèdit i

    Transferència en 48 hores


    Detalls de l’aplicació:

    Nom:

    Aniversari:

    Sexe:

    Estat del matrimoni:

    Adreça:

    Ciutat:

    Estat / província:

    Codi Postal:

    País:

    Telèfon:

    Correu electrònic:

    El propòsit del préstec:

    Total del préstec:

    Termini de crèdit:

    Benefici net mensual:

    Envieu-nos un correu electrònic a @ {donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com


    Salutacions cordials,

    Dona

    ResponderEliminar
  49. Em dic Ahiga Audrey, visc a Ohio, Estats Units, i estic feliçment casada amb un marit encantador i afectuós amb tres fills. Hi va haver un problema molt gran en la meva família fa un any, entre el meu marit i jo, tan terrible que va portar el cas al tribunal per divorciar-se. Va dir que mai no volia quedar-se amb mi i que ja no em estimava. Així que va sortir de la casa i em va fer i els nens van patir un dolor intens. Vaig intentar tornar a ell a través de molta mendicitat, però tot va ser en va. Finalment, es va confirmar que havia pres una decisió i que mai no volia veure'm.
    Una fatídica tarda, quan tornava de la feina, vaig conèixer un vell amic que em va demanar al meu marit. Li vaig explicar tot, així que em va dir que l'única manera de recuperar el meu marit és visitar el professor Pellar perquè realment va funcionar per a ell. Al contrari, mai no vaig creure en l'encís, però no tenia més remei que seguir el seu consell. em va donar l’adreça electrònica de l’encís que és EMAIL drpellar@gmail.com
    Llavors, al matí següent, vaig enviar un correu electrònic a la direcció que em va donar i el professor Pellar em va assegurar que tornaré al meu marit en dos dies.
    Quina declaració increïble! LOL !!! No sabia què fer, però no sabia què fer després. Tan increïble, veritat?
    Bé, va tornar així el mateix dia, amb molt d’amor i alegria, i es va disculpar pels seus errors i el dolor que ell i els meus fills em van causar. ara el meu marit m'estima més fort que abans. Gràcies per l'ajut d'aquest gran professor Pellar.
    Aconsello a tots els que repassen els diferents reptes que es posin en contacte amb aquest gran home i, com va fer amb mi, solucionarà tots els seus problemes. Podeu enviar-li un correu electrònic mitjançant aquesta adreça de correu electrònic. i anava a explicar a tot el món les seves magnífiques potències. (drpellar@gmail.com)
    poseu-vos en contacte amb el professor Pellar sobre aquest tema
    1) Ser promogut en el que facis.
    2) Guanya un bon diner o guanya una loteria.
    3) aconseguir un èxit en els negocis.
    4) problemes espirituals.
    5) guanya el judici.
    6) Troba el teu company de vida.
    7) Obtenir un treball ben remunerat.
    8) Obteniu el control del vostre matrimoni.
    9) M'agrada i em sento atret per la gent.
    10) recuperar els diners perduts.
    (11) Et cura de totes les malalties. curable i incurable com el VIH / SIDA, el càncer, qualsevol cosa
    (12) Resol els problemes d’embaràs i beneeix-los amb els nadons.
    si teniu algun problema en la vostra vida, poseu-vos en contacte amb aquesta adreça de correu electrònic drpellar@gmail.om

    ResponderEliminar
  50. Finalment, el meu plaer és restaurat per un consell de participació anomenat professor Pellar. Sóc Aminat de Suècia. Vull que tots els membres d’aquest lloc o el fòrum es donin les gràcies al professor Pellar de (drpellar@gmail.com) pel que va fer per a mi i els meus fills. Vaig estar casada amb el meu marit durant 5 anys i vam estar junts feliçment aquest any fins que va viatjar a Brasil per a un viatge de negocis on va conèixer a aquesta prostituta que el va confondre per odiar-me i els nens i només estimar-la. Quan el meu marit va tornar del viatge que no va jugar és el paper del meu marit i es va convertir en un estrany. Va viatjar a Brasil cada mes. Estava tan confusa i estava buscant una manera de recuperar-lo. Un dia fidel que estava navegant al meu ordinador, vaig veure un testimoni d’aquest sacerdot vudú professor Pellar. El testimoni va destacar la seva poderosa màgia i el bé que pot fer. Segons el registre, cura el càncer, el VIH / SIDA, recuperarà el vostre préstec i el vostre diners orgullós. Em va sorprendre i em va preguntar "Com no arriba el món d'aquest sacerdot vudú", però jo estava desesperat, així que ho vaig provar. Em vaig posar en contacte amb ell a través de les dades de contacte que vaig veure al lloc. drpellar@gmail.com Va respondre quan el vaig contactar, li vaig explicar el meu patiment i em va assegurar que trobaria comoditat per la seva poderosa màgia. Li vaig donar endavant per començar a treballar i una setmana més tard el meu marit va venir del Brasil i va venir humilment a mi i va demanar perdó. Vaig quedar sense paraules una estona abans de donar-li un petó. Qui està interessat en contactar amb aquest sacerdot vudú amablement, no deixeu que el temor o el dubte us impedeixin. poseu-vos en contacte amb ell drpellar@gmail.com

    ResponderEliminar
  51. El meu nom està tractant de jugar L'any passat necessitava ajuda per tornar el meu marit després de llegir excel·lents crítiques sobre el professor Pelar Lord i la seva grafia. Vaig tenir una situació en la qual necessitava desesperadament ajuda sobrenatural, tots els esforços físics fets per salvar el meu marit sempre han fracassat. El meu marit va deixar de estimar i tenir cura de mi i els nostres fills després de 7 anys de casa feliç. Em va fer mal tant, vaig conèixer tanta violència a la llar, es va convertir en un mentider professional i el pitjor de tot, va començar a utilitzar drogues i alcohol. Ja no podia portar la seva tortura quan volia divorciar-se. No em podia permetre el luxe de perdre el meu marit amb un esperit estrany, sabia que era un home amorós abans de casar-nos, però no sabia què passava.
    L'ortografia del professor Pelar Lord era tan gran i poderosa que l'actitud del meu etern marit i la recerca del mal només van canviar les 24 hores després de la fi de la síl·laba. Els motius pels quals puc recomanar al professor Pelar Lord Spiritual Home a algú és, el seu encanteri és real i funciona, el professor Pelar Lord no llança l'ortografia contra el desig de ningú i el seu encanteri dura per a l'eternitat. He observat el comportament del meu marit des de MAIG 2019; segueix sent el mateix; mai no ha deixat de tornar a estimar-me; Professor Pelar. Per això, el puc recomanar a qualsevol, fins i tot al meu pitjor enemic, no només perquè pugui ajudar-te. envieu-li un missatge al seu correu electrònic; drpellar@gmail.com
    també us pot ajudar amb aquesta situació següent
    1) Promogut en el que facis
    2) Guanya diners o guanya una loteria.
    3) Assolir l'èxit en els negocis.
    4) problemes espirituals.
    5) Guanya el judici.
    6) Troba el teu company de vida.
    7) Obteniu un treball ben pagat.
    8) Obteniu el control del vostre matrimoni.
    9) Rebre el benefici i guanyar l’atracció de la gent.
    10) recuperar els diners perduts.
    (11) Et cura de totes les malalties. endurit i insalubre com el VIH / SIDA, el càncer, qualsevol cosa
    (12) Resol els problemes d'embaràs i us beneeixen amb els nadons. Un cop més, envieu un correu electrònic a drpellar@gmail.com

    ResponderEliminar
  52. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

    ResponderEliminar
  53. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

    ResponderEliminar
  54. Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

    Bon dia

    Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
    A continuació oferim aquest tipus de préstec:

    1 préstec empresarial
    comercial
    préstec 3er apartament

    préstec 4. auto

    préstec 5. préstec automàtic, etc.

    Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

    Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

    (fredmorefinance@hotmail.com)

    Número de whatssap: +919654763221

    Signat

    Director

    Fred més

    ResponderEliminar
  55. Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

    Bon dia

    Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
    A continuació oferim aquest tipus de préstec:

    1 préstec empresarial
    comercial
    préstec 3er apartament

    préstec 4. auto

    préstec 5. préstec automàtic, etc.

    Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

    Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

    (fredmorefinance@hotmail.com)

    Número de whatssap: +919654763221

    Signat

    Director

    Fred més

    ResponderEliminar
  56. estimada


    Busques préstecs per a empreses, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes


    Préstecs, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis


    Capital, etc ... o se li denega un préstec d'un banc o entitat financera


    Per almenys un motiu, es troba en la posició correcta


    Pagueu la vostra solució de crèdit.


    Sóc prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.


    Tipus d’interès baixos i preus assequibles


    Taxa del 2%


    T'interessa? Contacteu-nos per fer el seguiment de les operacions de crèdit i


    Trasllat en 48 hores



    Detalls de l'aplicació:


    Nom:


    Aniversari:


    Sexe:


    Estat del matrimoni:


    Adreça:


    Ciutat:


    Estat / Província:


    Codi Postal:


    País:


    Telèfon:


    Correu electrònic:


    La finalitat del préstec:


    Total del préstec:


    Termini de crèdit:


    Ingressos nets al mes:


    Envieu-nos un correu electrònic a {{Donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com.



    Salutacions cordials,


    Senyora Donna

    ResponderEliminar
  57. Sol·liciteu préstec i obteniu una aprovació en un termini de 24 hores. A l’empresa de fons de préstecs d’alta classe, oferim tot tipus de préstecs amb un percentatge d’interès del 2%, fàcil i còmode .. contacteu-nos avui a highclassloanfund@gmail.com i obteniu el vostre préstec aprovat.Deus et beneeix.

    ResponderEliminar
  58. Hola, senyor James Michael, prestador de préstecs legítim i fiable. Em concedeixo préstecs amb termes i condicions clares i comprensibles a un tipus d’interès del 3%. De 3.000,00 a 10.000.000,00 USD, només en euros i lliures. Dono préstecs empresarials, préstecs personals, préstecs d’estudiants, préstecs de cotxes i préstecs per pagar factures o préstecs de Nadal. Si necessiteu un préstec, el que heu de fer és que us poseu en contacte amb mi directament ara a l'adreça: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

    Que deu et beneeixi.

    ResponderEliminar
  59. El meu nom és lilian N. Aquest és un dia molt alegre de la meva vida a causa de l’ajuda que el Dr.saguru m’ha prestat ajudant-me a recuperar el meu ex marit amb la seva màgia i encant. Vaig estar casat fa 6 anys i va ser tan terrible perquè el meu marit em va enganyar realment i buscava divorci, però quan vaig trobar un missatge de correu electrònic de Dr.saguru a Internet sobre com ha ajudat tanta gent a recuperar el seu ex. i ajudeu a arreglar la relació. i que la gent sigui feliç en la seva relació. Li vaig explicar la meva situació i després vaig buscar ajuda, però per a la meva sorpresa em va dir que m'ajudarà amb el meu cas i aquí estic celebrant perquè el meu marit ha canviat totalment per a bé. Sempre vol estar al meu costat i no pot fer res sense el meu present. Estic molt gaudint del meu matrimoni, quina gran celebració. Seguiré testimoniant a Internet perquè Dr.saguru és un autèntic escarpell. NECESSITEU D’AJUDAR-SE ENTRE DOCTOR DE CONTACTE SAGURU ARA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com o whatsapp +2349037545183 Ell és l’única resposta al vostre problema i us farà sentir feliços en la vostra relació. I també és perfecte en 1 AMOR ESPELL 2 WIN WIN BACK 3 FRUIT DE LA MULLER 4 PROMOCIÓ ESPELLIT 5 PROTECCIÓ ESPEL·LACIÓ 6 ESPECTACLE EMPRESARIAL 7 BON VELOCITAT DE TREBALL 8 LOTTERIA ESPORTIU I VOCALITZACIÓ DEL TREBALL.

    ResponderEliminar
  60. Em dic Andra Maria Lupu, forma, Andorra la Vella. Després de dotze anys de matrimoni, jo i el meu marit hem estat en una disputa o l’altra fins que finalment em va deixar i es va mudar a Califòrnia per estar amb una altra dona. Vaig sentir que la meva vida s’acabava i els meus fills van pensar que mai no tornarien a veure el seu pare. He intentat ser fort només per als nens, però no he pogut controlar els dolors que turmenten el meu cor, el meu cor estava ple de dolors i dolors perquè estava molt enamorat del meu marit. Cada dia i nit penso en ell i sempre desitjo que tornés a mi, estava molest i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc web que em va suggerir que el doctor Osagiede pot ajudar a tornar ràpidament. . Per tant, vaig sentir que l’hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va dir què fer i ho vaig fer, després va fer un encanteri d’amor. 48 hores després, el meu marit em va trucar realment i em va dir que ell trobava a faltar jo i els nens, així que és increïble. Així va ser com va tornar aquell mateix dia, amb molt d’amor i alegria, i va demanar disculpes pel seu error i pel dolor que va causar a mi i als nens. A partir d'aquell dia, el nostre matrimoni era ara més fort que com abans, tot gràcies al doctor Osagiede. és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història a Internet que el doctor Osagiede real i poderós lletre d’encanteri que sempre pregaré per viure molt de temps per ajudar els seus fills en temps de problemes, si esteu aquí i necessiteu el vostre ex. de tornada o el teu marit es va mudar a una altra dona, no ploris més, contacta ara amb aquest potent ruixador d’encanteri. Aquí teniu el seu correu electrònic de contacte a: doctorosagiede75@gmail.com o whatsapp al +2349014523836
    o viber +2349014523836

    ResponderEliminar
  61. Hola a tothom. Vaig veure comentaris de persones que ja obtenien préstecs amb préstecs de cor pur, i després vaig decidir sol·licitar sota les seves recomanacions i fa poques hores vaig confirmar al meu compte bancari personal un import total de 50.000 dòlars que vaig demanar. Aquesta és realment una notícia fantàstica i aconsello a tothom que necessiti préstec real per sol·licitar-los a través del seu correu electrònic: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] o whatsapp +12133426359 Estic encantat d’obtenir el préstec que vaig demanar.

    ResponderEliminar
  62. Esteu financerament inestable buscant un préstec fiable,
    estem aquí per tu, som fiables, honestos i gaudim d’una bona reputació.
    donem un préstec entre 500 i 35.000 dòlars amb una taxa d’interès de només el 2%.
    Els següents són els nostres serveis.
    hipoteca
    préstec auto
    Préstec comercial
    préstec contractual
    préstec agrícola
    préstec estudiantil, etc.
    Les persones interessades haurien d’enviar-nos un correu electrònic a rapidoloan@gmail.com
    o WhatsApp ens al +1 352 388 5486
    i obteniu el vostre préstec avui.

    ResponderEliminar
  63. Bon dia

    Necessiteu un préstec per a tots els propòsits? Et trobes amb algun problema financer? Bridge Finance està garantit en proporcionar serveis financers a clients amb un tipus d’interès favorable. Els nostres préstecs són fàcils i ràpids. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir el préstec que necessiteu. Podem igualar qualsevol préstec amb un tipus d’interès del 2% al vostre pressupost. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament a través de (adrianbay0008@gmail.com)

    ResponderEliminar
  64. Necessiteu un préstec per pagar les factures de lloguer / pagament, iniciar una empresa o finançar un projecte? Podeu posar-vos en contacte amb aquest finançament del préstec on jo i el meu soci hem obtingut el nostre préstec (Steven Ryan Loan Finance) Correu electrònic: Stevenryanfinance@gmail.com o whatsapp: +1 (480)993-7165

    ResponderEliminar
  65. Halo,
    kami memberi apa-apa jenis pinjaman seperti pinjaman pelajar, pinjaman hutang, pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi dan lain-lain, sila hubungi melalui e-mel untuk maklumat lanjut: zenithparkloanfunds@outlook.com
    Tuhan merahmati.

    ResponderEliminar
  66. Hola,

    no us resulta còmode reemborsar la vostra factura, que us oferim
    préstec a un tipus d’interès del 2%, com ara ajuda financera.
    dificultat o si esteu en un embolic financer i necessiteu fons
    inicia el teu propi negoci o necessites un préstec per liquidar els deutes
    o bé pagueu les factures, inicieu una gran empresa o us costa molt
    obtenir un préstec de capital per part dels bancs locals, si us plau, contacta amb nosaltres per correu electrònic:
    rapidoloan@gmail.com
    whatsapp +1 1352 3888 5486

    És recomanable completar i retornar els detalls a continuació.

    FORMULARI DE SOL·LICITACIÓ DE Préstec

    Nom del sol·licitant:
    Import necessari:
    Termini del préstec:
    país:
    professió:
    sexe:
    edat:
    telèfon:
    Ingressos mensuals:
    Finalitat del préstec:

    si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: rapidoloan@gmail.com

    WhatsApp + 1352 3888 5486

    i obtindreu el vostre préstec en 48 hores

    M. RONALD SCOTT

    ResponderEliminar
  67. Bon dia, senyora / senyora

    Oferim préstecs a entitats privades i comercials amb una taxa d’interès anual molt baixa del 3%, de l’amortització d’un any a 25 anys. Donem préstecs entre 5.000 i 500.000.000. Això és per eradicar la història creixent de Bad Credit i també aportar beneficis estables tant a la nostra empresa com als nostres clients.

    Estàs perdent el son a la nit i et preocupes com obtenir un préstec? Contacte: Paul Loan Agency ara a través del correu electrònic: paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 733 787 3110

    Oferim préstec a un interès baix del 3% i, oferim.

    * Préstecs personals
    * Préstecs de consolidació de deutes
    *Capital de risc
    * Préstecs empresarials
    * Préstecs d’educació
    * Préstecs a domicili
    * Préstecs per qualsevol motiu

    Per a més informació d’urgència, torneu-hi immediatament. paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 733 787 3110
    Salutacions
    Paul Moritz

    ResponderEliminar
  68. Moj je muž bio drag i brižan čovjek dok se nije promijenio bez ikakvog razloga. Prestao je brinuti za mene i našeg sina. Kasnije sam saznao da je imao aferu s jednom damom u tvrtki u kojoj radi. Bio sam devastiran kako su stvari polazile od lošeg prema gore jer je rekao da želi razvod. preklinjala sam i plakala, ali on je inzistirao da se njegov um sastavi i da me više ne voli. Prekratko rečeno, gotovo sam odustao sve dok se nisam otvorio svom kolegi o mojim bračnim problemima. Upoznala me sa duhovnicom zvanom Kraljica Zazi za koju je rekla da je pomogla njezinoj prijateljici spasiti njezin raspadnuti brak zbog djetinjstva. Odlučio sam joj pokusati i kontaktirao sam je putem svoje e-pošte. Kraljica Zazi mi je rekla da je druga dama koristila vudu na mom mužu. Ali kraljica Zazi uspjela je razbiti Voodoo i osloboditi mog muža besplatno u roku od 3 dana. Gospođa je došla da se ispovijeda i molila za oprost.

      Danas ponovo živimo kao jedna velika sretna obitelj, a moj suprug je čak i unaprijeđen u svom radnom mjestu. Došao sam da kažem veliko Hvala kraljici Zazi, nadam se da će vam ovo svjedočenje doći. Prijatelji, molim vas, pomozite mi da podijelim to kao što možda pomažete osobi u vašoj blizini.

    E-adresa joj je: queenzazi1000@gmail.com

    WhatsApp broj: +447405594942

    ResponderEliminar
  69. El 12 de novembre de 2019, vaig rebre una carta de divorci de la meva dona per la meva infidelitat al nostre matrimoni durant els darrers 6 mesos. Vaig viure dues setmanes en desesperació i confusió fins que Alejandro Martínez em va presentar al Dr.Pellar després d’explicar-me la meva situació. El doctor Pellar em va fer entendre que quan hi ha vida hi ha esperança i la meva esperança de recuperar la meva dona va tornar a la vida. El doctorPellar em va preparar per a un poderós encanteri d’amor després que vaig contactar amb ell. I en 24 hores, la meva dona va tornar a casa i em va demanar que l’acceptés i vaig rebre una trucada del meu advocat per informar-me que la meva dona havia retirat el cas del divorci. Em va sorprendre i no m’ho podia creure. No és un miracle? Ajudeu-me a donar les gràcies a Dr.Pellar per la seva tremenda ajuda i per a aquells que necessiten ajuda no heu de dubtar a contactar amb Dr.Pellar a través del correu electrònic drpellar@gmail.com perquè us resoldrà el problema. Transmetre.
    Com reconstruir la confiança trencada
    Com superar el passat
    Com tractar amb "No t'estimo"
    Com arreglar el vostre matrimoni
    Com arruïnar la seva aventura
    Com evitar una separació
    Com tornar a connectar amb la teva parella
    Com perdonar i ser perdonat
    Com canviar la vostra parella
    A més de 5 avaluacions matrimonials
    (1) Si vols que el teu ex torni
    (2) si sempre teniu mals somnis.
    (3) Voleu ser promocionat a la vostra oficina.
    (4) Si vols un fill.
    (5) Cures d’herbes
    (6) Voleu ser ric.
    (7) Voleu que el vostre marit / dona sigui el vostre per sempre.
    (8) Si necessita ajuda econòmica.
    (9) Deixa que la gent obeeixi les teves paraules i compleixi el seu desig (10) Resolució de casos E.T.C
    Si necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb Dr.pellar per trobar la millor solució als vostres problemes, poseu-vos en contacte amb Dr.Pellar a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com

    ResponderEliminar
  70. Gairebé vaig perdre la vida quan vaig descobrir que el meu marit estava veient una altra dona perquè no podia donar-li un fill durant 9 anys del nostre matrimoni. Em va trencar el cor i vaig començar a navegar per Internet per trobar una solució i vaig descobrir el doctor Pellar en un article escrit per (Elizabeth). Vaig contactar amb el doctor Pellar a través del correu electrònic a drpellar@gmail.com i li vaig dir tot el meu dolor. El doctor Pellar em va dir la seva paraula que el meu marit tornarà en 24 hores i que estaré embarassada d’aquí a un mes quan torni el meu marit. No crec en l'encanteri, però només ho intento i vaig obtenir el resultat tal i com ho va dir i avui, el meu marit i jo tornem a ser irrompibles amb la nostra noia a qui anomenem (JOY). És possible que estiguis passant per l'infern ara, però et dic que no durarà per sempre perquè el doctor Pellar està aquí per ajudar-nos a tots. Podeu xerrar amb ell al seu correu electrònic drpellar@gmail.com per obtenir una solució permanent.

    ResponderEliminar
  71. la meva història és molt especial i única, no és com els molts anuncis que sempre veieu a Internet, també vull ser 100% honesta i sincera per a vosaltres que mai no hi pugui haver cap encanteri a Internet que ajudi a recuperar la vostra COMPLETA. TU, tret del doctor Sango, perquè només és 100% eficient, dinàmic i molt fiable perquè el 99,9% de la resta de rodes ortogràfiques no són reals i mai no us poden ajudar a resoldre els vostres problemes, sinó que complicaran el vostre estat actual D'acord. i poseu-vos en contacte amb Doctor Sango. EL MEU PROPIA ARTICLE / EXPERIÈNCIA HA DE SER: Em dic Niko Dominic. Voldria compartir el meu testimoni amb el gran públic sobre el que aquest home es deia Doctor Sango, acabat de fer per mi, aquest home acaba de tornar-me la meva perduda Ex WIFE amb el seu gran encanteri. Em vaig casar amb aquesta dona Julie, perquè portem més de quatre anys junts i ens estimem, però no em podia quedar embarassada i també donar-li tot el que necessitava. Ella em va deixar i va dir que ja no podia continuar. Ara estava buscant maneres de recuperar-lo fins que el meu amic em parlava d’aquest home i em donés un correu electrònic de contacte. Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com PODEU UTILITAR ALGUNS PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELL O NO CREU. Quan vaig contactar amb aquest home sobre els seus problemes, va preparar aquest encanteri i em va portar Juillet i un mes després es va quedar embarassada de mi

    ResponderEliminar
  72. Si us plau, llegiu i poseu-vos en contacte amb el doctor Sango si necessiteu un fort encanteri d’amor per resoldre una relació trencada.
    Quan tenia sis mesos d’embaràs amb el meu segon fill, em vaig divorciar del meu marit. Des que el nostre bebè va quedar embarassada, estàvem en desacord i discutint, ella ja no tenia cap amor ni confiança en ell, així que es va divorciar de mi. I amb tots aquests xiulets, vaig intentar tots els mitjans diferents per recuperar-lo i també vaig provar unes rodes màgiques diferents al meu país, però cap d'ells va poder tornar a mi. Només el doctor Sango va garantir una recollida urgent de 48 hores de màgia i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair i agrair-vos per complir la promesa i per utilitzar el vostre talent i gran força per portar-lo a casa. Em va encantar saber que vostè està especialitzat en vincle d’amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un mag màgic tan gran i per haver-me donat la màgia de l’amor que em va provocar tanta alegria durant el meu matrimoni. El meu marit ha tornat i em va prometre que no em deixaria mai més. Si teniu dubtes de les seves capacitats, creieu-me. Hauríeu de ser capaç de fer-ho. Es fa bonificador de formes que ni tan sols podríeu imaginar. Si ara ets més fort i necessites una relació amorosa forta i urgent per tornar l’amable contacte amb el doctor Sango és l’única resposta per restaurar una relació o matrimoni trencats. contactar amb Doctor Sango mitjançant aquest correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  73. Voleu demanar prestat i no sabeu on obtenir un préstec real?
    Voleu iniciar un negoci però no teniu capital?
    Necessiteu sol·licitar algun préstec per algun motiu?

    La vostra esperança és aquí, ja que proporcionem préstecs ràpids i fiables, el nostre servei és 100% genuí i et garanteix obtenir un préstec a l’hora de sol·licitar-ho, contacti per correu electrònic i aprovi avui a: elenanino0007@gmail.com

    Gràcies i Déu beneeixi
    CONFIANÇA
    Elena

    ResponderEliminar
  74. Després de 5 anys al matrimoni amb el meu marit amb 2 fills, el meu marit va començar a actuar estrany i a sortir amb altres dames i em va mostrar amor fred, en diverses ocasions amenaça de divorciar-me si m'atreveixo a preguntar-li sobre la seva aventura amb altres dones. estava totalment devastat i confós fins que un vell amic meu em va parlar d’un fet d’encanteri a Internet anomenat Dr.Wealthy que ajuda les persones amb problemes de relació i matrimoni pels poders dels encanteris d’amor, al principi vaig dubtar de si existia alguna cosa però vaig decidir-ho. per intentar-ho, quan vaig contactar amb ell, em va ajudar a emetre un encanteri d’amor i en 48 hores el meu marit va tornar a mi i va començar a demanar disculpes, ara ha deixat de sortir amb altres senyores i la seva amb mi per a bé i de debò. . Poseu-vos en contacte amb aquest gran encantador d’encanteri d’amor per a que la vostra relació o problema de matrimoni es resolgui avui a través de: wealthylovespell@gmail.com o directament WhatsApp: +2348105150446.

    ResponderEliminar
  75. Hola,

    Necessiteu un préstec urgent per solucionar les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs de 2.000,00 a 100.000.000,00, som fiables, potents, ràpids i dinàmics, sense cap xec de crèdit i oferim una garantia del 100% de préstecs exteriors durant el període d’aquesta transferència.

    També hem emès un préstec tota la moneda amb un tipus d’interès del 3% per a tots els préstecs .... Si esteu interessats, torneu-nos a nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic de l’empresa.

    Aquest correu electrònic: si us plau, torna-nos-hi, si t’interessa, a través de: zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    Salutacions,

    Senyor Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    ResponderEliminar
  76. Atenció:

      Necessiteu un préstec per resoldre la vostra càrrega financera o per invertir? Si és així! Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir ajuda. Nota: Oferim un préstec a curt i llarg termini a un tipus d’interès del 3%. Podeu agafar en préstec un mínim de 5.000,00 dòlars i un màxim de 250 milions de dòlars.

    Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

    Atentament,
    Sr. unitat

    unitloan56@gmail.com

    ResponderEliminar
  77. Sabeu que podeu guanyar beneficis diaris, setmanals o mensuals amb la comoditat de casa vostra? CARLOS INVESTMENT està aquí per realitzar el vostre somni de convertir-se en milionari de bitcoin, aquesta empresa implementa les millors pràctiques de negociació i guany al mercat de divises i també ofereix plans d'inversió adequats per a aquells que vulguin participar en aquest.


    Aquí teniu els plans d’inversió

    Invertiu 300 $ Guanya 3000 $ en 7 dies
    Invertiu 500 dòlars Guanya 5000 dòlars en 7 dies
    Invertiu 1000 dòlars Guanyeu 10000 dòlars en 7 dies
    Invertiu 2000 $ Guanya 20000 $ en 7 dies
    Invertiu 5.000 dòlars Guanyeu 50000 dòlars en 7 dies


    Si esteu interessats en aquesta oferta d’inversió, només cal que contacteu al correu electrònic: tradewithcarlos2156@gmail.com o al text +15022064419

    ResponderEliminar
  78. Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

    ResponderEliminar
  79. Hola senyores i senyors, necessiteu ajuda econòmica? Sóc Max Bent. Sóc prestador i també assessor financer.

    Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

    ResponderEliminar
  80. Estic molt content avui que he rebut el meu préstec d'un prestador geniue, vull donar les gràcies a Déu per haver-me donat l'oportunitat de rebre un préstec amb la companyia de préstecs Sr. Richard Mills. Després de molts mesos buscant prestador de préstecs en línia, tot el que veia era un enganyador que mai no em donava un préstec, però em va enganyar, em va agafar els diners i em va suposar dolor. Va ser la setmana passada la multa de préstecs de Jeffrey Raymond avui, estic feliç de rebre el meu préstec amb èxit. Agrairé a Déu que no he perdut el que he pagat. A continuació hi ha una adreça per contactar amb ells enviant un correu electrònic a rebut el vostre préstec
    CONTACTE:
    Richard Mills,
    (24hoursloancom@ GMAIL .COM)

    ResponderEliminar
  81. Gràcies a Déu vaig creure en el Dr. Alomio després de llegir tants testimoniatges sobre la seva feina i vaig decidir contactar amb ell. Estic escrivint el meu propi testimoni que mai vaig pensar que fos possible. Abans de conèixer a Dr. Alomio, sentia que tot això eren creences supersticioses i no s'havia demostrat científicament que l'encanteri fos cert, però aquest llançador d'encanteris em va fer creure el contrari. ELL ÉS UN BON HOME. Vaig recuperar al meu ex nuvi amb l'ajuda d'aquest home després d'1 any de intentar-ho, però no semblava que es notés cap mitjà possible. Si llegeix algun testimoni sobre el Dr. Alomio, és cert. El meu xicot em va deixar per més d'1 any i he volgut tenir-lo de tornada i vaig tractar de demanar-li que tornés a mi, però em va fer oïdes sordes i es va burlar de mi en públic. El Dr. Alomio m'ho va recomanar un amic meu a qui també va ajudar en el meu lloc de treball i li vaig dir que era supersticiós i un ximple per creure en coses tan fetitxistes. Però després de tant pensar-ho, em vaig connectar a Internet per buscar-ho i vaig decidir contactar-a través del seu correu electrònic. Aviat em va donar el seu número de mòbil i també parlem per passar una bona estona. Ell és el millor. Abans que el seu encanteri funcionés, ja tenia seguretat. En 2 dies, el meu ex nuvi després d'1 any de burlar de ser un home inútil, va venir a mi demanant-me aquesta vegada. No sabia el que va fer aquest home, però és molt bo per a mi. Li agraeixo a ell i al meu amic per conèixer-també tots els dies de la meva vida. Crec que ajudarà a qualsevol que se li acosti a contactar-(alomio@yandex.com) o WhatsApp a l'+2348069209149.

    ResponderEliminar
  82. ENCANTITJES D'AMOR QUE FUNCIONEN
    Comparteixo aquest testimoni als socis que pateixen en les seves relacions perquè hi ha una solució duradora. El meu marit ens va deixar a mi i als nostres dos fills per a una altra dona durant dos anys. Vaig intentar ser fort només pels meus fills, però no vaig poder controlar els dolors que em turmentaven el cor. Estava ferit i confós. Vaig necessitar ajuda, així que vaig investigar a Internet i vaig trobar un lloc on vaig veure que el Dr. Alomio, un encisador, pot ajudar a recuperar els amants. Vaig contactar amb ell i em va fer oracions i encanteris especials. Per sorpresa meva, després d’uns dies, el meu marit va tornar a casa. Va ser així com ens vam tornar a reunir i hi va haver molta alegria amorosa i pau a la família.

    També podeu posar-vos en contacte amb el Dr. Alomio, un potent encriptador de solucions al seu contacte +2348069209149 o el seu correu electrònic (alomio@yandex.com)

    També ajuda a:
    * Control del teu amant
    * Amant de tornada
    * Loteria guanyadora
    * Cura del VIH
    * Cura de l'herpes

    ResponderEliminar
  83. Si te han decepcionado otros lanzadores de hechizos y sanadores, que no te han proporcionado los resultados que deseaste. Tenga la seguridad esta vez con el lanzador de hechizos más poderoso y espiritualmente dotado que pueda encontrar.
    Contáctalo si sabes que te enfrentas a estos destinos a continuación.
    Correo electrónico: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) ¿Te gusta tu ex?
    (2) ¿Siempre tienes pesadillas?
    (3) ¿Quiere ser promovido en su lugar de trabajo?
    (4) ¿Quieres mujeres / hombres corriendo detrás de ti?
    (5) ¿Quieres un hijo tuyo?
    (6) ¿Quieres ser rico?
    (7) ¿Quieres que tu esposo / a sea tuyo para siempre?
    (8) ¿quieres aumentar el tamaño de tu pene? / ¿Durar mucho al tener relaciones sexuales?
    (9) ¿Quiere recuperar su dinero perdido?
    (10) ¿Quiere detener su divorcio?
    (11) ¿Quieres divorciarte?
    (12) ¿Quieres que alguien te conceda todos tus deseos?
    (13) hechizo para concebir un embarazo que el bebé necesita?
    (14) ¿Quiere detener su matrimonio o relación o romper?
    (15) ¿Le resulta difícil ganar un caso en la corte?
    (16) ¿Quieres casarte con tu pareja lo antes posible?
    Nuevamente, mi dirección de correo electrónico es: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Comuníquese con él de inmediato a todos sus problemas y solucione la situación en cuestión de días.

    ResponderEliminar
  84. Durante más de 3 años he estado practicando telequinesis y nada funcionó, hasta que me encontré con una mujer que me dijo que el Dr. White la ayudó, nunca creí, pero como estaba buscando ayuda desesperadamente, le escribí por correo electrónico y me dijo él me ayudará con un anillo y con este anillo puedo hacer todas las cosas, seguí las instrucciones, y ahora puedo hacer todas las cosas solo con mi concentración y mente enfocada, contáctelo por correo electrónico: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    ResponderEliminar
  85. M'agradaria dir-vos a tots que vaig poder posar fi al meu problema de divorci i restaurar el meu matrimoni de nou, perquè mai no volia que passés. no sé què li va ocórrer al meu marit que estava omplint de divorci, vaig intentar evitar-ho però ell no em va escoltar, no tenia altra opció que buscar ajuda en qualsevol lloc on pogués Penseu en això i vaig intentar posar-vos en contacte amb un llançador d’encanteris i ara m’alegro. Van passar gairebé 5 dies per la data del divorci, estàvem a punt d’anar al tribunal judicial i el meu marit estava ben preparat perquè tenia previst casar-se amb una altra noia. Perquè si no fos per l'ajuda del Dr. ALOMIO, hauria estat el divorci de la meva amorosa casa on veig els meus fills i el meu marit jugar amb felicitat. Vaig trucar a casa nostra (HOME OF JOY) Dr.ALOMIO Número de WhatsApp: +2348069209149 No sé què hauria esdevingut del meu matrimoni ara perquè estimava tant el meu marit que no podia suportar la pèrdua. L’encanteri va funcionar com a màgia amb la forma i la forma en què va canviar el meu marit i va començar a mostrar amor en lloc del divorci que planejava, que es produiria d’aquí a cinc dies i va dir que no vol divorciar-se de nou. Estic massa content que tot estigui al seu lloc per a mi i per a la meva família. M'agradaria recomanar l'ús d'encanteri a qualsevol persona que tingui problemes matrimonials i vull posar-hi fi per correu electrònic a Dr.ALOMIO mitjançant: (alomio@yandex.com) i va ser aquí on vaig obtenir l'ajuda per restaurar el meu matrimoni. El seu número de WhatsApp: +2348069209149

    ResponderEliminar
  86. 494 / 5000
    Translation results
    Tot gràcies a la firma de préstecs Fair Finance per ajudar-me amb un préstec de 60.000,00 € per ampliar el meu negoci després que el meu banc em rebutgés, però avui estic content i estic molt bé en el meu negoci amb l’ajut de la firma de préstecs Fair Finance i prometo informeu al món sobre aquesta empresa de préstecs, si necessiteu un préstec, us recomano la firma de préstecs Fair Finance. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el servei d'atenció al client a través de: fairfinanceloanfirm10@gmail.com o Whatsapp +1(504)603-3666

    ResponderEliminar
  87. Hola, em dic Lola. Vaig estar casat molts anys abans que les coses començessin a ser lletges, i discutíem i discutíem gairebé cada vegada. va empitjorar quan va sol·licitar el divorci. ment i queda amb ell. Va sortir de la casa i encara va anar als jutjats per demanar el divorci. Vaig suplicar i provar de tot, però tot i això ningú no va ajudar. L’avenç va arribar quan algú em va presentar aquest sorprenent i fantàstic mag que finalment em va ajudar. Mai no vaig ser un fan d'aquest tipus de coses, però vaig decidir de mala gana perquè estava desesperat i no tenia opció. Aquest doctor Sango va fer unes pregàries especials i altres coses que havia de fer. Al cap de dos dies, el meu marit em va trucar i es va disculpar per tots els traumes emocionals que havia patit, va tornar a casa i continuem vivint feliços per sempre. quin miracle meravellós va fer el Dr. Sango i la fe en ell per mi i la meva família. El vaig presentar a moltes parelles amb problemes a tot el món i van tenir bones notícies. Crec fermament que algú necessita la seva ajuda. així que feu un esforç addicional per salvar el vostre matrimoni / relació si realment val la pena. poseu-vos en contacte amb el Dr.Sango mitjançant un correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com
    S'especialitza en els conjurs següents:
    * Encanteris d’amor
    * Encanteris matrimonials
    * Els encanteris de diners
    * Encanteris de bellesa
    * Encanteris de riquesa
    * Encanteri de desig sexual
    * Encanteris VIH Cure
    * Encanteris de casino
    * Eliminar els encanteris de maleir
    * Encanteris de seguretat
    * Encanteris de loteria
    * Sort de sort
    * Encanteris de fertilitat
    poseu-vos en contacte amb el Dr.Sango mitjançant un correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  88. Estic molt content del que ha fet el Dr. Sango per mi. em dic Agim, vaig saber parlar del doctor Sango a través d’un amic que va ajudar a guanyar una demanda de divorci fa unes setmanes i, quan el vaig contactar, em va ajudar a conjurar la meva mare. una llei que realment preocupava la meva vida i el meu futur, mai no volia el meu progrés, cada vegada que tinc feina en una empresa, torno per culpa de la sogra de la meva bruixa, mai no sabia que la meva sogra fos la un que em va preocupar fins que un dia vaig demanar ajuda al doctor Sango i em va dir que la meva sogra estava preocupada per mi i em va ajudar a conjurar la mort. Estic content perquè el malvat ha mort i des de llavors la meva vida ha anat millorant. És bo per a mi i ara visc feliçment amb la meva família gràcies al doctor Sango. Recomano contactar amb el Dr.Sango. Si necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb ell al seu correu electrònic spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  89. Val la pena compartir aquest testimoni amb el món. Aquí estic explicant al món les bones obres del doctor Pellar. El meu marit em va deixar a mi i als meus fills per una altra dona gran. No va ser tan fàcil per a mi. Vaig estimar molt el meu marit i no vaig perdre l’esperança, vaig seguir pregant i finalment Déu va respondre a les meves oracions. Buscava en línia una roda d’encanteri per unir-me a mi i al meu amor per sempre, i vaig veure tants testimonis com el doctor Pellar va ajudar a tanta gent en línia i vaig decidir fer-li un judici. Em vaig posar en contacte amb ell i li vaig explicar. Em va dir que no em preocupés que tornaria el meu marit en 24 hores. Va consultar els seus poders i em va assegurar que no em preocuparia. Va fer la seva feina i va encantar, i per a la meva major sorpresa, el meu marit va tornar el mateix dia demanant demanant plors, com va dir el doctor Pellar. Estem feliços i vivim junts com un sol. Poseu-vos en contacte amb el Dr.Pellar al seu correu electrònic drpellar@gmail.com

    ResponderEliminar
  90. Hola, em dic Dren. Vull compartir una experiència increïble amb l’editor d’encanteris més gran, el Dr.Pellar. El meu marit em va enganyar i quan vaig saber que ens trobàvem davant del que el va fer divorciar. Vaig plorar i em vaig posar malalt quan buscava cotitzacions d’amor en línia; vaig veure gent que parlava del doctor Pellar i de la seva gran obra, el cas del qual era similar al meu, van deixar la seva informació de contacte. Vaig contactar amb ell i li vaig llàgrimes i em va dir que no em preocupés que al cap de 48 hores el meu marit tornés, cancel·lés el divorci i tornés a buscar-me. Després de fer tot el que em va demanar per sorpresa, dos dies després del vespre, era el meu marit agenollat en oració per recuperar-lo i dubtava d'aquestes coses si alguna vegada funcionen, però aquí estic jo també en declaro. Gràcies de nou, doctor Pellar, realment sou una benedicció per a mi, també us pot ajudar a contactar amb: drpellar@gmail.com

    ResponderEliminar
  91. L’amor és bonic quan tens algú amb qui compartir-lo. El doctor Ekpen ogiogun és un encisador d’encanteris molt genuí i un home de saviesa molt únic i poderós. No vaig poder quedar embarassada perquè tenia problemes de fertilitat. El meu marit es va divorciar de mi per això. Estava molt preocupat i sempre plorava i fins i tot pensava en suïcidar-me, però un amic meu em va presentar un gran home anomenat Dr Ekpen ogiogun que també la va ajudar amb el seu problema d'ella. Em va enviar el seu correu electrònic i em vaig posar en contacte amb ell i li vaig explicar tot. Em va assegurar que m'ajudaria i que no em preocuparia. El doctor Ekpen ogiogun va tornar l'alegria a la meva vida i a la meva família tornant a portar el meu marit amb els seus poders espirituals, fent-me quedar embarassada, curant la malaltia del càncer de la meva germana, curant també el virus del VIH del meu cosí amb el seu especial poders, i també va fer que el meu germanastre guanyés una loteria de 2 milions de dòlars. El doctor Ekpen ogiogu és realment un home dotat, increïble i molt bo que realment sap fer el seu treball per ell ogiogunr i, si no fos per ell, a què es convertiria la meva vida? El Dr Ekpen ogiogun moltes gràcies i mai deixaré de parlar dels vostres grans fets. Les paraules no poden expressar el bé que heu fet per mi i la meva família i crec que fins i tot amb mil paraules no n’hi haurà prou per descriure les vostres bones obres. Si necessiteu ajuda espiritual, per què no aneu al Dr Ekpen ogiogun? només cal que us poseu en contacte amb el Dr Ekpen ogiogun al seu correu electrònic: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) i us ajudarà. El Dr Ekpen ogiogun és inofensiu, segur i fiable, així que poseu-vos en contacte amb ell ara i obtingueu la vostra solució. Gràcies, Dr Ekpen, ogiogun el seu whatsapp +2347045604010. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

    ResponderEliminar
  92. (BENVINGUTS AL TEMPLE ESPIRITUAL DEL GRAN SENYOR). Esteu passant per dificultats a la vida, necessiteu la vostra devolució, encanteri de diners, encanteri de bellesa, encanteri de devolució o qualsevol tipus d’encís que voleu riquesa, felicitat o un company E.T.C. Sóc un especialista en amants perduts, he ajudat a tantes persones a tot el món a lletrejar encanteris. Problemes casats 7. Divorci 8. Porció d’amor 9. Problema renal 10. Necessiteu un fill de qualsevol gènere 11. Recupereu els vostres diners perduts dels estafadors 11. Guanyeu una loteria i cureu tot tipus de malalties. Podeu posar-vos en contacte amb mi a Whatsapp o Telegram amb + 2349152056887 o envieu-me un correu electrònic a grandlordmaster3@gmail.com

    ResponderEliminar
  93. Hola senyores i senyors, necessiteu ajuda econòmica? Sóc Max Bent. Sóc prestador i també assessor financer.

    Necessites un préstec urgent per liquidar els teus deutes o necessites un préstec de capital per millorar el teu negoci? Has estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de préstecs o una hipoteca? No busqueu més, ja que estem aquí per fer que tots els vostres problemes financers siguin cosa del passat. Contacta amb nosaltres per correu electrònic:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Això és Ocean Finance Mortgages. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d'interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre els 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

    ResponderEliminar
  94. Sol·liciteu aquí un préstec per celebrar aquestes festes i tots els altres tipus de préstecs, és fàcil i ràpid, així que si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a {mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com}

    ResponderEliminar
  95. Oferiu un préstec gran i ràpid. euros dòlars lliures en qualsevol moneda En cas d'urgència (despeses mèdiques, despeses de substitució de cotxes, despeses de reparació, etc.). O per a projectes menys importants (oportunitats de viatge, oportunitats d'inversió immobiliària, cotxes usats) a un tipus d'interès del 2%. Contacta amb nosaltres al nostre correu electrònic per obtenir més informació (officeloan975@gmail.com)

    ResponderEliminar
  96. Sóc un prestador i inversor privat, necessiteu un préstec legítim, honest, de bona reputació i ràpid? Puc ajudar-te amb un servei 100% garantit, ofereixo a empreses i préstecs individuals, a més també finançam tot tipus de projectes. Per a més informació, visiteu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com o Whatsapp +919654763221

    ResponderEliminar
  97. Després de quatre anys de matrimoni, el meu marit acaba de decidir marxar. Vaig fer tot el possible per fer-lo tornar, però va ser en va, realment el volia tornar per amor, li vaig suplicar per tot, li vaig prometre, però ell es va negar. Vaig explicar el meu problema a una amiga i em va suggerir que preferiria contactar amb el Dr. Sango per ajudar-me a tirar l'encanteri de reconciliació i recuperar-lo. No vaig tenir més remei que provar-ho. Vaig informar al Dr. Sango i em va assegurar que no hi havia problemes i que tot aniria bé fa tres dies. Estava hipnotitzat i, per sorpresa meva, el segon dia em va trucar el meu marit. Em va sorprendre molt, vaig contestar la trucada i només em va dir que sentia molt tot el que va passar, volia que tornés a ell. Si necessites ajuda, també pots contactar amb el Dr.Sango
    1) Encanteris d'amor
    2) Encanteris d'amor perdut
    3) Encanteris de divorci
    4) Encanteris d'enllaç.
    5} Ampliació del penis i altres ajustaments
    6) Encanteris de desmuntatge
    7) Eliminar un antic amant
    8.) Vols ser promocionat a la teva oficina/loteria
    9) Augment del penis
    10) Problema de l'embaràs
    si teniu cap problema, si us plau, no tingueu vergonya contactar amb el Dr.Sango al seu correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ResponderEliminar
  98. Necessites un préstec urgent per liquidar els teus deutes o necessites un préstec de capital per millorar el teu negoci? Has estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que estem aquí per fer que tots els vostres problemes financers siguin cosa del passat. Contacta amb nosaltres per correu electrònic:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Això és Ocean Finance Mortgages. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d'interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre els 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

    ResponderEliminar
  99. HE TORNAT EL MEU EX AMB LA SOLUCIÓ DE DR DAWN
    Em vaig posar en contacte amb DR DAWN mitjançant un testimoni escrit sobre ell i també vaig trobar molts testimonis sobre com ajuda els altres amb les seves vides. Tornar amb un ex és un dels sentiments més íntims que a molta gent li agradaria experimentar, sobretot perquè aquests records amb el nostre ex sempre ens ennuvolen la ment quan algú altre fa algunes d'aquestes coses que solia fer el nostre ex. Fa gairebé 6 anys que sóc pare solter i tot i que el meu exmarit estava lluny dels meus fills, encara m'agradaria que tornés a veure'm algun dia. Aquest encanteri que vaig conèixer conegut com DR DAWN em va ajudar amb els meus desitjos i estic encantat de dir que he tornat amb el meu exmarit. El resultat es va manifestar després de 48 hores, quan em va assegurar, i l'amor i la connexió que vam compartir es van restaurar increïblement. Si vols tornar amb èxit amb el teu ex,
    *Si vols concebre.
    *Si necessites complir el teu desig.
    contacteu amb aquest gran metge de l'amor per WhatsApp: +2349046229159
    Correu electrònic ( dawnacuna314@gmail.com)

    ResponderEliminar
  100. Necessites un préstec per expandir el teu negoci i has estat rebutjat per molts bancs a causa dels alts tipus d'interès i valors?
    A Santander Credit Group garantim préstecs garantits sense cap garantia ni comissions anticipades. Per sol·licitar-lo necessitareu un passaport o un permís de residència.
    Oferim:
    Préstecs personals;
    Préstecs empresarials;
    préstec de cotxe;
    El tipus d'interès serà del 2% anual i el període d'amortització és d'1 a 8 anys. Els nostres préstecs oscil·len entre els 4.000 euros i els 2.000.000 euros, la tramitació i el finançament del préstec triga unes 24 hores a 3 dies laborables segons el vostre préstec i a partir del dia en què envieu la sol·licitud de préstec. Contacta amb nosaltres info.santandercredit@gmail.com truca al +447495346354 per a més informació.

    Salutacions cordials.

    ResponderEliminar

Dejar comentarios es GRATIS y lo puedes hacer como Anónimo.